Маміни секрети "Курячий рулет з грибами та кукурудзою"

Маміни секрети "Курячий рулет з грибами та кукурудзою"

Інгредієнти:

  • куряче філе: 2 шт.
  • гриби: 300 г.
  • твердий сир: 100 г.
  • консервована кукурудза: 5 ст. ложок
  • вершки 33%: 150 мл
  • сіль, перець, базилік сушений: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Помити гриби, якщо великі – порізати на шматочки і посмажити до золотистого кольору. Посолити і посипати сушеним базиліком.

    2. Шматочки курячого філе помити і розрізати повздовж, але не до кінця, так, щоб утворився більший цільний шматок. М’ясо відбити, посолити і поперчити.

    4. Приготувати начинку: сир натерти на великій тертці і перемішати з кукурудзою та половиною грибів.

    5. Викласти начинку на шматочки філе, загорнути рулетом і закріпити краї. Загорнути рулетики в фольгу і запікати в духовці при середній температурі 40-45 хвилин.

    6. Решту грибів протушкувати разом з вершками кілька хвилин на невеликому вогні і полити цим соусом рулет при подачі до столу.

    * Можна брати будь-які гриби за смаком, свіжі чи заморожені.