"НЕ ПОСПІШАЙТЕ ЗАСМУЧУВАТИСЯ" - Александр Гончаров

"НЕ ПОСПІШАЙТЕ ЗАСМУЧУВАТИСЯ" - Александр Гончаров

Друзі, мабуть, тільки частина з вас інвестує в криптовалюту, проте багато хто чув про Біткоїн. До речі, Біткойн (+43%) і золото (+25%) стали найприбутковішими основними активами у поточному 2024 році. Це перший випадок, коли вони займають перші дві позиції в рейтингу за підсумками календарного року.

Також зауважу, що великий дохід у крипті починається не з покупки Біткоіна чи альткоїнів, а з вкладення у себе і свою освіту.

Але, на жаль, мало хто в нас у владі це розуміє. Ось і намагаються якнайшвидше поголити інвесторів-початківців. Так, голова Комітету Верховної Ради з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев сьогодні заявив: «Пільг на крипту не буде. Буде звичайне оподаткування за моделлю операцій із цінними паперами». І він же повідомив, що легалізувати криптовалюту в Україні можуть приблизно в першій половині наступного 2025 року. Це дозволить обкласти крипту податками.

Але як у всьому, є і тут обхідні маневри, друзі. Є достатньо способів, як скоротити цей шлях та виростити капітал у найкоротші терміни на крипторинку. 30-річний досвід у сфері інвестицій та трейдингу не проп'єш!