Бабусині страви: "Здобні булочки з какао"

Бабусині страви: "Здобні булочки з какао"

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • борошно - 250 г
  • вершкове масло - 25 г
  • свіжі дріжджі - 8 г (або 3 г сухих)
  • вода - 120 мл
  • яйце - 1 шт
  • цукор - 2 ст. ложки
  • сіль - 0,5 ч. ложки
  • Для начинки:
  • какао + цукор.
  • Ще знадобиться:
    молоко - 50 мл
    вершкове масло - 15-20 г

  • Спосіб приготування:

    Із продуктів для тіста замісіть тісто і дайте піднятися вдвічі в теплому місці.

    Розкатайте тісто в пласт, посипте какао з цукром, скрутіть в рулет і поріжте на 8-9 частин шириною приблизно 3 см.

    Викладіть рулетики в застелену пекарським папером форму, загорніть харчовою плівкою і поставте на ніч у холодильник.

    Вранці дістаньте булочки з холодильника і випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.

    Дістаньте булочки з духовки, викладіть на них масло і полийте молоком. Випікайте ще 20 хвилин.