"Уявіть курку, яку "туди-сюди", заморожують та розморожують...." - Олена Кудренко

"Уявіть курку, яку "туди-сюди", заморожують та розморожують...." - Олена Кудренко

...заморожують та розморожують до такого стану, що вона вже ніяка. Вона справді ніяка. Я її асоціюю з певним нашим контингентом населення, яке з 2014-го намагалися виховати як громадян. Показати агресора в Криму і на Донбасі. Розказати про необхідність усвідомлення. І тут же його, як ту курку, деякі інші сили тягнули знову в інший стан.

Одні тим "громадянам" намагалися відкрити очі - другі привчали, що реготати над власною Армією "це ОК". Одні розповідали про необхідність незалежності - другі висміювали спроби пораненої України віднайти сили до боротьби.

А тепер ту курку відловлюють силами ТЦК ті самі люди, які висміювали та реготали. Вони самі тут курку привели до стану, коли вона вже негарно виглядає, і самі ж її таку хочуть тепер приготувати. "З душком", так сказати. Доклавши руки до її сьогоднішнього вигляду.

І не кажіть, що непослідовність та непрофесійність - це нічого страшного. "Він набере команду". Набрав. Змішав до купи фальш, незнання, нерозуміння, почавши зі зневаги до України як такої, виховавши величезний натовп байдужих, яких тепер сам же змушений за шкірку тягнути на війну. А вони не хочуть. Звісно, не хочуть.

Ти ж сам казав зі сцени геть інші речі. Ти сам подавав інший приклад. Ти ж сам заохочував домовлятися. Тепер те, виховане твоїм поганим до огиди гумором, населення чекає від тебе виконання обіцянок - воно не хоче воювати. Воно не розуміє, навіщо ти, сам уклоніст, тягнеш його на фронт. За що, за кого? Коли ти сам пропагував ницість та не важливість і Армії, і Мови, і Віри? Звісно, на концертах таке населення почувається комфортніше, під в окопах. Воно думає, що ти тягнеш їх воювати за тебе і твою команду - і в той же час нічого не знає про те, що воювати можна за власну землю.

Це ж твоя курка. Яку ти "туди-сюди". Ось твої власні результати.