Бабусині страви: "Груша у вині"

Бабусині страви: "Груша у вині"

Інгредієнти:

  • червоне сухе вино: 500 мл
  • груші: 2 шт
  • цукрова пудра: 100 г
  • кориця: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Груші помити і почистити від шкірки, залишивши хвостики.

    Вино налити в каструльку, додати цукрову пудру та дрібку кориці, перемішати та довести до кипіння. Покласти у вино груші і варити 15-20 хвилин на середньому вогні, час від часу перевертаючи, щоб вони рівномірно проварилися з усіх сторін.

    Вибрати груші на паперові рушнички, щоб вони увібрали зайву рідину, а вино продовжувати варити 20-25 хвилин, поки воно не загусне. Полити груші винним соусом і подавати до столу.