"Список дуже незламних хотєлок" - Дмитро Дьомшин

"Список дуже незламних хотєлок" - Дмитро Дьомшин

Може я чогось не розумію в значенні слова "план". Я завжди вважав що план це комплекс дій направлених на виконання якихось завдань, в плані повинно бути вказано які ресурси потрібні, звідки вони візьмуться, хто і що та в якому порядку робить,а також прописані терміни виконання і головне - що робити якщо щось піде не по плану.

Ми побачили що це не план, це список хотєлок, дуже потужний список, дуже незламних хотєлок. Ми вже бачили такий список побажань в потужній формулі миру яку підписало більше сотні країн, а потім ми бачили такий же список на сверхпотужному саміті миру , і його підписало ще більше країн, але це не робить цей список планом, це просто побажання і від нас в цьому "плані" нічого не залежить. Захочуть наші західні партнери зробити все за нас, зроблять, не захочуть - будемо барахтатися далі.

Своє слово наші партнери сказали давно, але ми все намагаємося їх уламати , зробивши їх відповідальними за нашу подальшу долю, але при цьому повісити на себе лавровий вінок переможця.

Головна проблема в тому що поки ми носимося з цією херньою, намагаючись спригнути з війни не ломаючи звичний засіб життя, ми втрачаємо час, а разом з часом ми можемо втратити країну.