Маміни секрети "Зрази з минтая з шампіньйонами"

Маміни секрети "Зрази з минтая з шампіньйонами"

Інгредієнти:

  • філе минтая - 800 г
  • панірувальні сухарі - 3 ст. ложки
  • яйця - 2 шт
  • цибуля - 1 шт
  • тертий мускатний горіх - дві дрібки
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • олія - для смаження
  • борошно - для панірування
  • Для начинки:
  • шампіньйони - 350-400 г
  • цибуля - 1 шт.,
    сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Спосіб приготування:

    Філе минтая вимийте, обсушіть, цибулю очистіть.

    Рибне філе і цибулю перекрутіть через м’ясорубку, додайте в рибний фарш яйця, панірувальні сухарі, мускатний горіх, посоліть, поперчіть і добре перемішайте до однорідності.

    Для начинки: шампіньйони вимийте, обсушіть, дрібно наріжте.

    Цибулю очистіть, дрібно наріжте.

    У сковороді розігрійте олію, обсмажте гриби з цибулею 8-10 хвилин, посоліть, поперчіть.

    З рибного фаршу зробіть паляничку, в середину покладіть 1,5 ст. ложки грибної начинки, краї з’єднайте і добре защипніть.

    Зрази акуратно запаніруйте в борошні і обсмажте на олії, на середньому вогні до рум’яності з двох сторін.