Маміни секрети "Гострий томатний суп"

Маміни секрети "Гострий томатний суп"

Інгредієнти:

  • яловичий бульйон - 500 мл
  • квасоля у власному соку - 500 г
  • томатне пюре - 500 г
  • олія - 40 мл
  • цибуля - 2 шт
  • мелений перець чилі - 2 ч. ложки
  • зелень (будь-яка), сіль, сметана - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Цибулю поріжте четвертькільцями і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору.

    Додайте томатне пюре. Готуйте на невеликому вогні кілька хвилин.

    Додайте квасолю і тушкуйте ще 20 хвилин без кришки.

    Бульйон доведіть до кипіння і влийте в томатну суміш. Посоліть і поперчіть за смаком.

    В кінці приготування додайте подрібнену зелень.

    Подавайте зі сметаною.