18-річна полтавчанка стала "Королевою України 2015"

18-річна полтавчанка стала "Королевою України 2015"

У всеукраїнському конкурсі краси перемогла Катерина Качашвілі.

23 квітня в Анталії, в luxury-готелі Titanic Deluxe Belek, відбулося фінальне Гала-шоу Національного конкурсу краси "Королева України 2015". Головний титул "Королева України 2015" отримала 18-річна студентка Катерина Качашвілі з Полтави. У січні Катерина стала переможницею регіонального конкурсу "Королева Полтавщини 2015".

Катерина навчається в Полтавському університеті економіки і торгівлі, факультет фінансів та обліку за спеціальністю "правознавство". Дівчина мріє стати адвокатом. Красуня представлятиме Україну на ХХVІІ Міжнародному конкурсі "Miss Model of the World 2015".

Темою телепроекту "Королева України 2015" був "Екотуризм в Україні". Фіналістки конкурсу представили кращі місця для екотуризму в своїх регіонах та показали привабливість України для туристів з різних країн.

У 2015 році телепроект вийшов на світовий рівень. Були запрошені члени журі з міжнародним статусом з різних країн, провідні дизайнери, зіркові гості, редактори глянцевих видань.

На Гала-шоу в супер-фінал увійшли 6 фіналісток, які представлятимуть Україну на міжнародних форумах краси: Miss Earth, Miss Model of the World, Miss Planet, Queen International та інших.