22-річний наступник Джеймса Бонда

22-річний наступник Джеймса Бонда

Виконавець головної ролі у чотирьох останніх фільмах бондіани Деніел Крейг назвав ім'я свого наступника.

На його думку, найкраще з роллю агента 007 в наступних стрічках впорався б учасник групи One Direction Найл Горан, пише журнал People.

Крейг побажав 22-річному Горану зіграти роль якнайкраще, якщо вона йому дістанеться. "У всіх своїх фільмах я прагнув до одного і того самого - зробити їх такими, що запам'ятаються настільки, наскільки це можливо", - розповів британський актор, коментуючи свою роль в бондіані.

Зазначимо, що сам Горан висловив бажання зіграти Бонда ще у 2013 році: "Дивлюся "Скайфолл". Я розраховую стати наступним Бондом!

І не заважайте мені, я вже почав відрощувати щетину" - написав він у своєму твітер-акаунті. Найла Горана назвали новим претендентом на роль Бонда // Getty Images Нагадаємо про те, що світова прем'єра фільму "007:Спектр" відбулася 26 жовтня цього року.

Головні ролі в ньому виконали Рейф Файнс, Леа Сейду, Моніка Беллуччі і Бен Вішоу. Деніел Крейг отримав славу завдяки зйомкам у фільмах про Джеймса Бонда і ролі журналіста Мікаеля Блумквіста в трилері "Дівчина з татуюванням дракона".

expres.ua