24 лютого життя всіх нас було розділено на дві частини

24 лютого життя всіх нас було розділено на дві частини

Бомбардування мирних міст о 4 годині ранку почало, фактично, третю світову війну.

Давайте назвемо все своїми іменами - гібридна війна 2014-2022 це була війна російсько-українська, в якій наші союзники намагались не бачити росіян на нашій землі, окупований Крим, щоденних обстрілів та продовжували тиснути руки росіянам, платити їм гроші за сировину, жити на їх криваві долари та євро, отримані за технології, їжу, товари розкоші.

24 лютого ввійде в світову історію, як ввійшло 28 липня 1914 та 1 вересня 1939. Ми розуміємо, що багато хто з європейських підприємців та світових лідерів розмірковували так - наддержаві з другою в світі армією знадобиться 2-3 дні для захоплення українських міст та зміни керівництва країни на п‘яту колону, позасуджуємо трохи і продовжимо рахувати прибутки. Не підуть же вони до Німеччини та, тим більше, Іспанії. Це - не наша війна. Так не думали наші сусіди, Польща, Словаччина, Румунія, балтійські країни. Так не думали керівники Британії та Сполучених Штатів. За лічені дні до початку війни Україна отримала перші серйозні постачання захисної зброї. Після початку ці постачання стали регулярними. Але на всі волання українського Президента перед парламентами демократичних країн, на прийняті заяви підтримки парламентами тих країн, що розуміють ситуацію, ми отримали відмову від НАТО по питанню закриття неба. Ми не отримали протягом місяця війни жодної одиниці зброї, яка може допомогти нам очистити власну територію від ворога - ППО для стратосферного захисту, танків, літаків, сучасної артилерії, гелікоптерів, наші багаті сусіди бояться помсти російського шизофреника за це. Україна стікає кров‘ю в очікуванні саме цієї допомоги в боротьбі з ворогом, який воює не з армією, а з цивільним населенням на знищення державності та людей нашої країни.

Самміт НАТО. Нас туди не запросили. Там будуть приймати рішення про нас. Жодного слова про Україну без України? Очікую, все-таки радикальних рішень від НАТО або країн НАТО саме сьогодні.

Слава Україні!

Красовицький