"А що взамін...?" - Маson Lemberg

"А що взамін...?" - Маson Lemberg

250 (85) тисяч солдатів. Загальна кількість, включно з тиловими підрозділами.

800 (342) танків

2400 (1029) одиниць бронетехніки

1900 (519) одиниць артилерії

160 (102) літаків

144 (35) гелікоптерів

В цих умовах:

- зобов'язання ніколи не купляти іноземну зброю

- зобов'язання ніколи не допускати іноземні війська

- зобов'язання не брати участь у військових навчаннях

______________

Ось так бачив українську армію великий сталевояйцевий лідор. Такими були ЙОГО ПРОПОЗИЦІЇ щодо конфігурації української армії.

В дужках пропозиції Москви. Компроміс, нагадаю, досягається десь посередині.

Поки не зрозуміло, що сталевояйцевий лідор збирався робити з "надлишковим військовим майном". Розпилювати на металобрухт як Кучма, продавати росії за ціною мішка картоплі як Аталотій чи віддавати росії за газ як Йуля.

______________

А що взамін?

А взамін гарантії росії більше не нападати.

Гарантії росії більше не нападати, але в тому ж договорі написано, що якщо росія нападе, то вона буде мати право вето заблокувати допомогу Україні. "Ми більше ніколи не нападем, крєст на пузє, але давайте пропишемо наше вето за умови нашого нападу". Дуже такі довірливі і надійні гарантії.

Зате пропагандони зараз вправляються в епітетах, що ці гарантії дуже сильно відрізнялися від Будапештського меморандуму тому що.... (... Вони ратифіковані парламентами). Ну якщо російська дума ратифікує угоду, то це дійсно серйозна підстава довіряти угоді. Безперечно.

Тільки от якщо російська пропаганда, що вигадувала історії про біолабораторії як причину нападу (а яке вони відношення мають до біолабораторії (навіть якби вони існували) на території незалежної суверенної країни?), тепер би отримала легко маніпулювала кількостями, щоб розпочати юридично обгрунтована війну. Ви ж зобов'язалися мати 100 000 солдатів. Чого взяли на службу 100 001? А славні 100500 бутабульйонів Яроша чого не включили в загальну кількість? Вот вам Ярош сам казав, що має 100500 резервних бутабульйонів.

Зараз люди акцентують на абсолютно другорядних речах "відмові вступу у НАТО". Це, і навіть здача Криму й "пунктів відмічених на сході України", російська мова та інше, абсолютно пох на фоні того, що ця "угода" ОЧЕВИДНО була не просто угодою з капітуляції. Вона фактично означала перегрупування російських військ і Бучі у кожному місті за неможливості опору і навіть з правом вето на можливу допомогу.

І це все було ПРОПОЗИЦІЄЮ української сторони. Того самого сталевояйцевого лідора..

Тому всім, хто долучився до створення культу особистості цього нікчемного зрадника, хочу сказати, що ви прокляті мразі.