"282 день навали" - Олександр Красовицький

"282 день навали" - Олександр Красовицький

1. Справжній наступ завжди починається тихо. Тільки потрібно подивитися, де тихіше: на Запоріжжі чи в лісі на Північ від Кремінної, в бік Рубіжного.

2. Гроші теж люблять тишу. У грудні нам «відлистають» справжні гроші - 37 млрд від США на все від зброї до пенсій; 18 - від об'єднаної Європи; щось прилетить від Японії, Канади та Австралії. Це означає, що після Нового Року - ніякої емісії, і курс тільки вгору. Подивимося.

3. Шарудіння банкнот заважає почути, як заводяться сотні турецьких БМП, як літають на тренуваннях у США F-16 та А-10, як гурчать двигуни Леопардів та Абрамсів в очікуванні дороги до України. А ці двигуни, у свою чергу, - не даюсь почути лагідний шелест NASAMSів та смачне чпокання в ціль новеньких HIMARSів з ATACMC, зібраних у 2022 році.

4. Численні колони російських мобиків йдуть гинути під Бахмутом, Сватовим та Вугледаром, але їхні командири вже шукають поповнення для будівництва останніх ліній окопів біля Керчі та за Іловайськом.

5. І так, Путіна скоро не буде на чолі того, що звалося Росією. Не більше 30 діб до останнього бенефісу "я устал, я ухожу"...