Бабусині страви: "Шашлик з курячих сердечок з грибами"

Бабусині страви: "Шашлик з курячих сердечок з грибами"

Інгредієнти:

  • шампіньйони: 10 шт
  • курячі сердечка: 1 кг
  • соєвий соус : ½ склянки
  • рослинна олія: 3 ст. ложки
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • сіль і чорний мелений перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Сердечка промити і очистити від судин. Змішати соєвий соус, олію, лимонний сік, перець та сіль. Замаринувати сердечка в цьому маринаді. Залишити сердечка на 2-3 години.

    2. Нанизати сердечка на шампури, чергуючи з цілими шампіньйонами. Смажити на мангалі до готовності, час від часу поливаючи маринадом.