Як справжня українка, ти просто зобов'язана вміти готувати вареники! Домашні вареники зі свіжою сметанкою підкорять серце кожного українського чоловіка! До речі, вареники з капустою - це ще й відмінне блюдо в пост, тільки для цього тісто теж має бути пісним.
Інгредієнти:
0,6 кг капусти,
1 морква,
2 цибулини,
олія,
лавровий лист,
сіль за смаком.
Приготування:
Просій борошно, додай воду, сіль, олію і вимішай круте тісто. Накрий його і залиш приблизно на годину. А потім можна приступати до оброблення тіста і ліплення вареників.
Дрібно поріж цибулю, натри на крупну тертку моркву, підсмаж на олії і невелику частину зажарки відклади для подальшої заправки готових вареників.
Нашаткуй капусту. Додай її на сковороду до зажарки і тушкуй на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи. Під кінець поклади лавровий лист і посоли.
Начинку остуди, і можна ліпити вареники. Варити 5-7 хвилин. У готові вареники додати решту зажарки.