30 років тому ми перестали бути єдиною країною

30 років тому ми перестали бути єдиною країною

20 років тому, під час конфлікту з Тузлою в Керченській протоці, стало зрозуміло, що ми дві ворожі держави, одна з яких намагається все забрати в іншої, а та вимушена робити вигляд, що нічого не відбувається.

14 років тому, коли ворог напав на Грузію, і наш Президент був в страшні дні в Тбілісі, стало зрозуміло, що ми - наступні.

9 років тому ми намагалися відчинити маленьку шпаринку до Європи. Отримали Президента-зрадника.

8 років тому почалася війна, а мы продовжували намагатися зачинити свій інфопростір від ворога, пояснюючи владі, що так не можна, коли частина населення країни молиться на ворожого керівника і чекає його "допомоги".

2,5 роки тому ми вибрали черговий парламент, в якому є впряму ворожа партія та фракція, яка відстоює інтереси держави, що знаходиться в стані війни з нами

3 місяці тому ворог почав збирати війська на війну з нами. Світова спільнота мовчала, українська армія отримувала тільки випадкові поставки зброї

Місяць тому Америка почала системні постачання зброї, але в невеликій, як зараз виявилося, кількості

Два тижні тому світ мав надію, що Росія відбору дві області і можна буде і далі мовчати

Тільки з початком війни почалися санкції та обережне постачання зброї через сусідні країни

Тільки коли стало зрозуміло, що наш героїчний народ буде відбиватися до останнього набою, Захід вимушений був прийняти санкції з Аду і поставити питання про засоби пво та літаки

Може, не потрібно чекати, коли ворог знесе ракетами та літаками половину наших міст, а поставити нам сучасну систему пво, яка дійсно закриє небо(Петріот), або закрити його силами НАТО, які є в регіоні?

Хто сказав, що третя світова не почалася?

Вона йде з 24 лютого в Європі і ті, хто не знають історії, можуть спитати у чехів, австрійців, поляків про їхній історичний досвід в 30-ті.

Намагання здобути бали перед виборцями, які зараз не хочуть війни, закінчиться ще більшою втратою балів, коли війна прийде в непідготовані інформаційно країни НАТО. Немає частково агресора. Є спільний ворог, який буде намагатися лущити оборону кожної країни окремо.

Ми зараз прикриваємо всіх, а що буде, якщо ми не встоїмо, бо одні? Польща? Країни Балтії? Молдова?

Красовицький