"330 доба спротиву. Про російську тактику та стратегію" - Олександр Красовицький

"330 доба спротиву. Про російську тактику та стратегію" - Олександр Красовицький

1. З перших днів «спецоперації» туристи та актори, які загинули під час гастролі на території України, продовжували значитися у списках живих. Труни з їхніми тілами до рідних боліт не доїжджали. Весь цей генетичний бруд накопичувався у вагонах-рефрижераторах, спалювався у пересувних крематоріях, просто лежав на полях та в лісах.

 2. Через певний час, коли подальше неінформування населення про події на війні почало працювати проти російської влади, там робили вигляд, що несистемні проблеми та поодинокі смерті «героїв» - невід‘ємна частина того «героїчного подвигу обмеженого контингенту, що виконує завдання щодо звільнення братського українського народу від націоналістів та фашистів».

 3. Війна затягувалася, результати «звільнення» Маріуполя, Северодонецька та Лисичанська поволі забувалися, кількість трупів вагнерівців та мобілізованих зашкалювала і вказівка ЗМІ мовчати змінилася на протилежну. Так, українці мають сильну армію (найбільше про це каже Пригожин), їх добре озброїв Захід, російська армія несе великі втрати, тому, коли в кожне місто та село регулярно приходять вантажі-200, а лікарні по всій Росії вже не вміщують поранених, це стає священною війною. У кожній сім‘ї має бути свій постраждалий на цій війні, інакше ця сім‘я - неповноцінна. Ті, хто виїхав, - зрадники і таємні агенти НАТО, у них треба забрати все майно, а, якщо повернуться, перевірити на поліграфах, чи не шпигуни, і відправити до війська.

 4. Нічого, це не остання зміна публічної позиції російського телевізора. Думаю, є такі варіанти впарювання новин російському плебсу:

 ⁃ нагадати про сталінські військові облігації для збору грошей на танки; зобов‘язати населення віддавати чверть зарплатні «на зброю та лікування поранених», а тих, хто ще не має вбитих серед рідні, - на білі «Лади» для сімей «героїв»;

 ⁃ враховуючи зменшення потенціалу російських зон щодо формування вагнерівських банд, провести акцію «повідомити про злочини сусіда» для збільшення чоловічого населення зон через швидкі процедури в російських судах;

 ⁃ створити підрозділи ЧВК Вагнер «Ніцше», в яких «добровільно» набирати студентів та викладачів вишів, для проходження навчання замість військової кафедри, та «Ленні Ріффеншталь» - для тих, хто відпочиває в жіночих зонах.

 5. А якщо серйозно, то події, яких ми очікуємо завтра в Рамштайні, повинні поставити питання про звільнення місць на Новодівочому, Ваганьківському та Піскарьовському кладовищах, а також у могильнику поблизу Кремльівської стіни у зв‘язку з величезним попитом на ритуальні послуги вищого класу.