"+358 і -123 Арифметика виродків..." - Віталій Гайдукевич

"+358 і -123 Арифметика виродків..." - Віталій Гайдукевич

+358 мільйонів досиплять наступного року Зеленському, Єрмаку і купі інших пройдисвітів, які паразитують на країні.

-123 ...не отримають ЗСУ. А навіщо блазням армія? Шутіть в Кремль і так пустять.

І тут важливий нюанс, який не слід забувати перед місцевими виборами - КОЖЕН, ХТО НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ ПОГОДЖУЄТЬСЯ ІЗ ЗЕЛЕНСЬКИМ - НЕСЕ ПОВНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЙОГО ДІЇ ЧИ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ.

Хто балотується під вивіскою слуг, керує адміністраціями від імені зеленої влади, зображує з себе "технократа" на користь слуг, просто мовчить і "не помічає". Той, хто досі не покинув табір Слуг Народу - перебирає на себе ВЕСЬ їхній треш.

Людина із совістю, адекватними уявленнями про честь, порядність, важливість нації і державності, працювати від імені і за дорученням влади Зеленського - Н Е Б У Д Е.

І байдуже, що ти раніше був офігєнним банкіром, крутим управлінцем, вчився в Європах, крутився в прогресивних колах - якщо ти досі в таборі Зеленського, ти - негідник.
Ти ворог цій країні. І "я не знав, я не думав, що..." - не працює. Кожен німець, який дозволив існування Гітлеру і Третьому Рейху - ніс відповідальність за це. Кожен росіянин, який палець о палець не вдарив, щоб зник путінізм - винен.

Якщо ТИ депутат, чиновник або просто симпатик Зеленського, то це ТИ винен, що наступного року ЗСУ недоотримають 123 мільйони, а упирятник владний, МВС, ГПУ, ДБР і решта чортів, житимуть на сотні мільйонів гривень краще.
Усі біди від Зеленського - ТВІЙ гріх. Нищення України - ТВОЯ провина. Це справедливо. Тож місцеві вибори будуть яскравою демонстрацією, де люди, а де покидьки.

Віталій Гайдукевич