Бабусині страви: "Гуляш з яловичини"

Бабусині страви: "Гуляш з яловичини"

Інгредієнти:

  • Яловичина (молода) - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Лавровий лист - 2 шт
  • Томатне пюре - 200 г
  • Паприка (солодка або гостра - за смаком) - 2 ст. л
  • Олія оливкова - 5 ст. л.
  • Сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Порізану цибулю обсмажити з 1 ст. л . масла і 2 ст.л. тeплої води до прозорості. Додати порізане шматочками м'ясо і підрум'янювати 10 хвилин.
    2. Додати паприку, лавровий лист і борошно, перемішувати пару хвилин, потім додати томатне пюре і залити м'ясо гарячою водою (так, щоб вода прикривала м'ясо). Посолити і залишити готуватися на невеликому вогні принаймні на 3 години, час від часу додаючи пів-стакану гарячої води. Стежити за тим, щоб в кінці приготування не залишилося багато рідини - соус має бути досить густим, а не рідким і текучим.

    3. Розкласти по тарілках на гарнір і подавати гарячим.