Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розігріваємо духовку до 180 С.
Обсмажуємо бекон на сковорідці до золотистої скоринки.
В багета вирізаємо усю серцевину та нарізаємо її на невеличкі кубики.
Збиваємо разом яйця, молоко, перець, подрібнену петрушку та сир.
Замочуємо в цій суміші наші кубики багету.
Викладаємо бекон в багет та заливаємо усе сумішшю з яєць, хлібних кубиків та молока.
Посипаємо зверху залишками натертого сиру, готуємо в духовці до повного приготування яєць та золотистої скоринки.











!["Злили "СЕКРЕТНУ" розмову Віткоффа і Ушакова [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2164/216437_48xx_.jpg)







