Бабусині страви: "Броколі з імбиром"

Бабусині страви: "Броколі з імбиром"

Інгредієнти:

  • броколі: 800 г
  • корінь імбиру, натертий на дрібній тертці: 1 ст. ложка
  • оливкова олія: 3 ст. ложки
  • часник: 3 зубчики
  • паприка та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Броколі помити, розібрати на суцвіття, а качан порізати на невеликі шматочки. Часник почистити і нарізати тоненькими дольками.

    Розігріти в сковороді оливкову олію, викласти тертий корінь імбиру і, помішуючи, підсмажувати на середньому вогні 4-5 хвилин.

    Додати броколі і готувати ще 5-6 хвилин. Посолити, приправити паприкою, додати часник, витримати на вогні ще 4-5 хвилин.

    * Якщо хочете, щоб броколі була м’якшою, можна її попередньо на 10-15 хвилин залити окропом. Також можна попередньо обварити шматочки качана, які готуються довше, а суцвіття викладати безпосередньо у сковороду. Якщо ж, навпаки, капуста має бути хрумкою, час приготування можна зменшити.