Бабусині страви: "Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці"

Бабусині страви: "Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці"

Інгредієнти:

  • вирізка свина : 300 г
  • яйце: 1 шт
  • майонез: 1 ч. ложка
  • борошно: 3 ст. ложки
  • сухарі панірувальні: 70 г
  • кунжут: 30 г
  • коріандр, чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • олія: для смаження

  • Спосіб приготування:

    1. М’ясо помити і нарізати упоперек волокон на шматки товщиною 0,5 см. Злегка відбити з обох боків і натерти сумішшю солі, чорного меленого перцю та коріандру.

    2. Яйце збити з майонезом і злегка посолити. Панірувальні сухарі змішати з кунжутом.

    3. Обкачати відбивні у борошні, вмочити у збите з майонезом яйце і запанірувати у сухарях з кунжутом. Смажити на маленькому вогні в гарячій олії з обидвох сторін до утворення золотистої скоринки.

    * Якщо м’ясо жорстке, добре відбийте його, змастіть майонезом і залиште на годину.