5 серпневих продуктів, які допоможуть вам схуднути

5 серпневих продуктів, які допоможуть вам схуднути

У серпні худнути легко! По-перше, є літнє натхнення, а по-друге, на полицях супермаркетів величезна різноманітність свіжих продуктів.

ТОП 5 серпневих продуктів, які допоможуть вам схуднути:
Cливи
Сливи - це низькокалорійний і дешевий продукт! У серпні ви сміливо можете вживати його і худнути! У 100 г слив всього 42 ккал, вони здатні нормалізувати водний обмін в організмі, а також позбавити від запорів. Солодкі, соковиті плоди можна додавати в ранкову вівсянку, вживати як перекушування і варити компот, але без цукру.

Персики
Якщо ви вирішили весь серпень присвятити гречаній дієті, знайте, що ви обмежуєте свій організм в найцінніших вітамінах, які він може отримати з сезонних овочів і фруктів. Другий продукт, який допоможе схуднути в серпні - персик! Соковитий плід можна додавати в салати, вживати у свіжому вигляді, запікати в духовці з сиром і т.д.

Молодий буряк
Великий плюс молодого буряка в тому, що він швидко готуватися і допомагає схуднути! Якщо ви не любите відварений варіант, спробуйте запекти! Досить очистити буряк, загорнути у фольгу, додати рослинне масло, трохи солі і меленого чорного перцю, потім відправити в духовку на 20 хвилин. Корисне блюдо для фігури готово!

Кавун
У серпні є ймовірність купити кавун без пестицидів! Ця ягода відмінно підійде для розвантажувального дня. Вибирайте стиглий кавун і вживайте його протягом дня. Він добре почистить нирки і виведе шлаки з організму.

Кабачки
У 100 г кабачків всього 20 ккал! У серпні цей продукт допоможе схуднути! Робіть смачну кабачкову ікру, нарізайте кружечками і готуйте на грилі і запікайте в духовці. Смачно і корисно для фігури. Кабачки благотворно впливають на травну систему, а також здатні нормалізувати обмін речовин.


Джерело: zdorovia.com.ua