5 травня стартує ЗНО-2016

5 травня стартує ЗНО-2016

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників тестування.

Увага! Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Учасникам також бажано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – 11:00.

Нагадуємо, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Учасникам ЗНО варто заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО.

Для дистанційної підготовки до тестування випускники шкіл можуть використовувати сервіс ЗНО-онлайн, що містить найбільшу базу тестових завдань, а також коментарі фахівців до правильних відповідей до завдань тестів з різних предметів.

ЗНО ОНЛАЙН

З особливостями проведення тестування з усіх тестових предметів, формами завдань, схемами їх оцінювання, часом відведеним на виконання завдань тесту, рекомендаціями щодо тестування можна ознайомитись у розділі Підготовка до ЗНО.

ПІДГОТОВКА ДО ЗНО