"ТРОШКИ ПРО НЕДОРОГЕНЬКИХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ТРОШКИ ПРО НЕДОРОГЕНЬКИХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Тут у недорогеньких черговий приступ - вони масово збурилися на Віталія Гайдукевича за те що журналістку Анну Бабінець той назвав... самі прочитаєте як. Знаєте чому мене зачепила ця історія?

Є такий журналіст Олекса Шалайський, друган антикорупціонера Шабуніна - у нього у френдах висить і оця пані, і ще чимало різних недорогеньких. І от нещодавно, цей самий Шалайський звинуватив мене в роботі на Кремль через певний допис.

І от жоден з недорогеньких не нагадав Шалайському, що в роботі на Кремль він звинуватив учасника АТО. Ніхто не нагадав йому, що на війні я був не у ЗСУ, а в добробаті. Ніхто не розповів, що в добробат я попрямував сам, бо в ЗСУ мене не брали через стан здоров'я і стан сім'ї. Що в добробаті я ні копійки не отримував - так само як правосєки. Що війна - це дуже страшно, що там доводится щодня знаходити в собі сили, аби виконувати поставленні задачі. Що там убивають і калічать, так - на секундочку.

Що, нарешті, в той час коли наш загін накривали вогнем на КПП "Новоазовськ" у серпні 14-го, сам Шалайський грів дупцею діванчик у Києві - так само як його друган Шабунін, який тоді бігав від призову.

Ніхто з недорогеньких не сказав журналісту Шалайському, що треба знати ціну словам і що звинуватити атошника в роботі на Кремль, це практично, як звинуватити єврея у службі в СС.

Не нагадав йому цього і я сам - навіщо? Про що можна нагадувати особі, яка погрожувала бити порохоботів ногами та побічно виправдовувала єврейські погроми - тобто заявляла, що справедливість вища за закон, бо справедливість це те, чого хоче більшість (більшість колись хотіла єврейських погромів - тобто?...)?

Мова не про Шалайського - мова про недорогеньких.

Ніхто не збурився через той допис Шалайського - збурилися через Бабінець. Бо Бабінець для них своя. А я - так, погуляти вийшов... Ще й порохобот. Мене - можна.

Отак для них виглядає справедливість. Отака в них ціна словам.

І так, обзивати дівчат я вважаю огидним і неприпустимим. Категорично.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко