"ЗАЛИШИЛОСЯ ДЕВ’ЯТЬ ДНІВ" - Олександр Дедюхін

"ЗАЛИШИЛОСЯ ДЕВ’ЯТЬ ДНІВ" - Олександр Дедюхін

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПЛЮЄ НА БАЖАННЯ УКРАЇНЦІВ ІНТЕГРУВАТИСЯ В ЄВРОАТЛАНТИЧНУ СИСТЕМУ БЕЗПЕКИ.

3-4 грудня у Лондоні буде проведена зустріч глав держав, урядів та керівників міністерств закордонних справ держав-членів НАТО. Але наш Янелох туда не їде, навіть Пристайка не пошле.
І це не просто втрачені можливості. Це свідоме витирання ніг о бажання пересічних громадян приєднатися до найпотужнішого оборонного альянсу. Чому наші бажання зливаються до унітазу? А тому, що так хоче великий и ужасный викрадач чужих унітазів пірат Пуйло. Бо зустріч в Нормандії на носі, де дрібний сцарьок Вава буде вклонятися перед сцарем Вовой і підписувати клятви вірності та повну васальну залежність.
Вава не бажає конфліктувати з Пуйлом, Вава бажає встати на коліна. І, якщо зараз хтось мені почне проповідувати рафіноване Євангеліє, мовляв, це ж так по-християнськи ставати на коліна, то я відповім, що на коліна ми маємо вставати лише перед Богом.
Ще рік тому, ми навіть у страшному сні, не могли собі уявити, що Президент Порошенко не поїде на подібну зустріч, де в черговий раз нагадає союзникам про антипутинську коаліцію, не обговорить з Макроном та Меркєль стратегію зустрічі із Путіним, на якій, безумовно московський сцарь буде виглядати як нашкодівший хлопчисько перед директором та завучами школи.


Ще рік тому, ми обговорювали реальність членства України в НАТО, та планували подавати заявку на ПДЧ. Тепер зелена монобільшість витирає о українців ноги та цю заявку подавати не планує зовсім. Чому? А тому, що Лавров бубочкє диктує план дій по членству в тайожному союзі, в який вірною дорогою нас направляє міжнародна політика Зеленського.
За часів Президентства Петра Порошенка ми жили за принципом: буде вечір, і буде ранок, і буде нова перемога. Тепер, за часів недопрезидента Зеленського ми живемо за принципом: буде вечір, і буде ранок, і буде новий зашквар.
Зашкваром сьогоднішнього ранку є звільнення бойового генерала Сергія Кривоноса. Для капітуляції не потрібні генерали, здатні перемагати, для капітуляції потрібні здатні продавати нас з вами сивохи.
Отже, до моменту, коли в Нормандії Зеленський зіллє нас всіх та Україну, ЗАЛИШИЛОСЯ ДЕВ’ЯТЬ ДНІВ.

Олександр Дедюхін