Якщо ви обожнюєте піцу, вам сподобається і цей рецепт. Тісто тут універсальне - його можна використовувати для піц, пиріжків та булочок. Начинка піци - на ваш смак. Цього разу спробуйте з плавленним сиром та травами!
Інгредієнти:
плавлений сир; гриби свіжі; шинка; кукурудза консервована; кетчуп; майонез; італійські трави
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієти для тіста (крім дріжджів та борошна). Скипятити і нехай вистигнуть до температури парного молока.
2. Розвести дріжджі.
3. Замісити тісто.
4. Тісто робимо заздалегідь.Ніч або день воно має простояти в холодильнику.
5. Беремо шматочок тіста та розкочуємо його в пласке коло, щоб помістилось в форму. Змащуємо форму (краще, якщо вона силіконовоа) олією.
6. Змазуємо тісто кетчупом та майонезом.
7. Викладаємо гриби, шинку, посипаємо кукурудзою.
8. Відправляємо в духовку на 10 хвилин.
9. Тремо сир на тертці.
10. Дістаємо піцу, що вже встигла схопитись, посипаємо сиром та травами і в духовку ще на 5-10 хвилин.