"А чого усі вирішили, що стріляли саме в Трампа?" - Олексій Петров

"А чого усі вирішили, що стріляли саме в Трампа?" - Олексій Петров

Хм… Постріли були в напрямку де стояв кандидат в президенти США. А в кого точно стріляли, так це в тих, хто загинув або був поранений. Що ми точно знаємо?

1. Стрілок, серед сонячного дня лежить на даху дуже близько від місця, де проходить мітинг. Тобто не замаскований десь на дно навіть, а спокійно лежить. І не з книжкою, а з карабіном. Його ніхто не бачить? Дивно. Хто не в курсі, відкрию таємницю. Ті, хто забезпечують охорону обʼєкта, дивляться не йому в рота, а зовсім в іншому напрямку. Постійно дивляться. Могли проїб@ти? Ну теоретично могли.

2. Але дивно інше. Що з такої відстані, (хтось каже що там було сто метрів, хтось говорить про сто пʼятдесят), стрілок не влучає в ростову фігуру яка є головною на сцені. І робити переді постріли йому ніхто не заважав. Вибачте мене, але людина у якої є карабін, (а значить вона хоча б іноді тренується, стріляє з нього по мішенях), з такої відстані влучить десять з десяти разів в ростову мішень.  

3. Згадайте емоції Холіфілда, коли Тайсон відкусив йому трішки вуха. Евандер стрибав по рингу від болю. А також згадайте власні відчуття, коли у вашу, висинуту з вікна автівки руку, на швидкості влітає муха. Боляче? Ще і як? А тут куля калібром 5,56 начедто потрапляє в мочку вуха. Нехай і по касательній, але тим не менш. Металева куля, яка летить із шаленою швидкістю. Якнайменше йому би відірвало половину вуха. А тут подряпини і одразу ж купа заяв самого Трампа.

Досвідчені снайпери скажуть, що було би з вухом, зачепи куля від AR-15 мочку вуха?

Багато хто згадує Лі Харві Освальда. Ви зараз серйозно? Тобто подію, коли стрілок влучив в людину яка їхала в автівці, (тобто це була рухома ціль), порівнюєте із ситуацію, коли інший стрілок не потрапив в «корову»? (Саме так, «корова», називали на строковій службі ростову мішень яка стояла на відстані ста метрів). Якщо він стріляв саме по цій мішені, в чому особисто я дуже сильно сомневаюсь. І не показуйте мені фото із кулею. Якщо знімати збоку, то фотографії на яких куля пролітає в сантиметрі від голови і в метрі, виглядатимуть ідентично.