"А далі - просто вибух розчарування і ненависті..." - Джон Сміт

"А далі - просто вибух розчарування і ненависті..." - Джон Сміт

Обличчям попередньої влади був козак Гаврилюк - "малоосвічений селянин", як його називали з подачі упирів, який спершу проявив себе у найгарячішій точці боротьби за Україну, потім ходив на всі засідання Ради, намагався розбиратися в законах, за які голосував, не потрапляв в скандали, після закінчення каденції пішов працювати таксистом.

Обличчя нинішньої влади - Коля Каклєта і Мар'яна Безумна - "освічене" гарадське бидло із пріблатньонних сімей, ноунейми, яких нам продали в якості "простих людей". Створюють скандали, насаджують в суспільстві безумство, скотство і хамство, щоб відволікати увагу від розкрадань в особливо великих, що в цей час у всіх за спинами вчиняють пахани цієї ОЗУ.

Ви все надієтеся, що "народ повинен зробити висновки". Але народу ніхто не дозволить зробити ніякі висновки. В телевізорі орденоносна Наташа згодує народу ті висновки, які вигідні мафіозному клану її босів. Вони захопили нервові центри суспільства і посадили туди наташ не для того, щоб "народ робив правильні висновки".

Тому просравши надбання Майдану, суспільство заплатило кишенею і кров'ю, а не зробивши висновків, цю плату подвоїть. А далі - просто вибух розчарування і ненависті.