"А давайте будемо вказувати «зеленим», що їм робити і куди піти?" - Тамара Горіха Зерня

"А давайте будемо вказувати «зеленим», що їм робити і куди піти?" - Тамара Горіха Зерня

Я серйозно, сьогодні прокинулася і зрозуміла, що маю час і натхнення почати з пані Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Шановна Ірина Андріївна. Я розумію, що ви одночасно і людина, і пароход. Але давайте не будемо іти проти течії і намагатися змінити те, що змінити неможливо. Давайте зробимо з лимона лимонад, а з великої життєвої свині – кільце ковбаси. Давайте спробуємо розвернути вашу вершу… вершини вашого красномовства і силу голосу у бік ворога.

Ні, не туди. Петро Олексійович вам не ворог, повірте. Він про вас навіть не згадає, коли повернеться на посаду, у нього буде багато інших справ. Ви спокійно поїдете у Рава-Руську і зможете жити як і раніше, тому не бійтеся.

Дивіться, ваш ворог правіше, саме він окупував території, міністеркою яких ви є. Я впевнена, що у вас на столі лежить шпаргалка, там має бути написано, хто це зробив.

Вчора у Києві затримали воєнного злочинця, який катував людей в окупованому Донецьку, терориста на прізвисько «Палич» Дениса Куликовського. Він власними руками мордував, вішав, різав, ґвалтував і закопував живцем українців. Крім того, він керував в’язницею, де вбивства і катування українців були поставлені на потік.

Нам здається, що ви повинні зробити заяву з цього приводу. Зібрати конференцію або так вийти і покричати на ґанку вашого відомства, головне щоб вас почули.

Ви зобов’язані нагадати світу про існування катівень і концтаборів на окупованих територіях. Це ваша робота така, хапатися за будь-який медійний привід, щоб привернути увагу до того, що творять російські кати. І ви повинні виконувати цю роботу у будь-якому стані, навіть якщо втомилися, болить голова чи похмілля.

Крім того, задайте риторичне питання: а що ця істота, власне, робила у Києві? Як він туди потрапив? Ну не на зустріч із новим Міністром реінтеграції приїхав же, правда.

Отже, яким чином фігурант усіх списків і розшуків проник до столиці, і чому вільна українська територія йому здалася безпечнішою, ніж ордло і росія. Якщо поміркувати на цю тему, багато можна накопати, не на один брифінг вистачить.

Або ще одне. Скиньте на підлогу бутерброди, пластикові стаканчики і бампер від машини – боже мій, що на вашому столі робить бампер від машини? – і гляньте під принтером. Там у вас валяються аркуші аналітичної довідки по «Спутніку».

Поцікавтеся, який рівень смертності на окупованих територіях, де українцям перекрили доступ до нормальної вакцини. Попитайте когось грамотного про випробування біологічної зброї «спутнік-новічок» на українцях. Перегляньте фото і відео з місцевих лікарень і моргів.

І ПОЧИНАЙТЕ НАРЕШТІ ВЕРЕЩАТИ! Кінець кінцем, вам українські платники податків платять саме за це.

Що, ви не знали, що вам платять іще й українські платники податків? Зупиніться, куди ж ви, каса не там…