"А давайте ще щось заборонимо...!" - Олексій Петров

"А давайте ще щось заборонимо...!" - Олексій Петров

Отже… Відсьогодні в країні ще більш закрутили карантинні гайки. На вулицю тільки в масках. Але де взяти ті маски в достатньої кількості, ніхто не каже?! Вірніше посилають на olx, ще якісь то таємні сайти, або просто посилають. Дитячі майданчики зачинені, а в парках можуть гуляти лише щасливі власники собак, та інших домашніх улюбленців. Просто йти по парку не можна, навіть в масці.

Я завжди був противником махрового ідіотизму. В армії навіть є окреме визначення для цього – долбоє… зм. Це коли «Берите лом и метите плац. Мне не нужно, чтобы было чисто. Мне нужно чтобы вы зае… очень устали!». Те що зараз робиться в країні, як раз співпадає з тим, що іноді кажуть в армії.

Окремо дивують танці з бубном навколо тестів на цей довбаний коронавірус. Вірніше не самих тестів, а їх кількості. Якщо зібрати до купи усі обіцянки які ми чули у відео зверненнях найвеличнішого лідера сучасності, то тестів у нас повинно бути, як у дурня фантиків. Але якщо вони і є, то чомусь не чутно про масову перевірку усіх громадян. І тут мене непокоїть одна думка. Якщо наприклад з сорока тих, кого все ж таки перевірили і хто визначений як хворий на коронавірус, помруть двадцять чоловік, то це показник смертності у 50 відсотків. А це зайвий привід для шаленого галасу, «Ми усі помремо! Давайте ще щось заборонимо!», і саме цім можуть скористатись окремі підозрілі діячи!

Чим більше відео звернень президента, та заяв різних міністрів, тим чомусь постає більше питань! Хоча повинно бути зовсім навпаки!

Бережіть себе!

Олексій Петров