"А давайте його продамо?" - Тамара Горіха Зерня

"А давайте його продамо?" - Тамара Горіха Зерня

Я не бачу іншого виходу для відновлення справедливості. Це має бути перший президент України, якого не просто винесуть з Банкової за руки-ноги, а у примусовому порядку пристосують до чогось корисного.
Вченим на досліди. У цирк дю солей, акробатом. Швейцаром у ресторані «Велюр». У головну палату мір і ваг, еталоном.
Ну це ж немислимо, коли кожне інтерв’ю першої особи держави анонсується за три дні, і всі ці дні країна живе з мігренню, в тривожному очікуванні – що воно цього разу вивергне? І зауважте, він щоразу виправдовує очікування, щоразу читаєш і втрачаєш віру у людство.
А ми попереджали перед виборами. Я сама, своїми руцями писала, що він неграмотний ідіот, який читає по складах. І кожен із нас про це писав і кричав. І ні, я не забуду про це і не перестану нагадувати; я хочу щоб кожен співучасник ганьби випив сю чашу до дна, щоб довіку носив клеймо на рогах – «я той, хто проголосував за Зеленського».

Дуже сподіваюся, що у світі знають ціну його базіканням, і роблять поправку на вітер. Що у Штатах, не доведи Господь, не подумають, що Україна ротом Зеленського обрала свій бік у протистоянні з Китаєм, і цей бік на стороні Китаю.
Що у них достатньо сильна розвідка і аналітика, і вони знають, що Україна насправді не буде відновлювати ядерний арсенал. Що наша стражденна країна і так має зброю масового ураження, і що ця зброя називається «Вова». І що більшість українців з радістю здихаються цього кабанчика, тільки скажіть куди привезти.
І вони знають, що в Україні лишилися дорослі. Що за спиною нашого позориська є серйозні, адекватні, грамотні фахівці, які не допустять наркомана до справді важливих рішень.
Щодо цього останнього пункту – велике прохання до друзів з Держдепу. Якщо маєте реальні докази, поділіться будь-ласка. Нам дуже хочеться у це вірити, ми вже просто лоба об стіну розбили, чекаючи, коли дорослі нарешті себе проявлять.