"А їм хоч сеча в очі, все одно Божа роса…" - Володимир Запорізький

"А їм хоч сеча в очі, все одно Божа роса…" - Володимир Запорізький

Аналізую новини в воюючій країні і вони Всі дуже погані, навіть вибору не має між поганими і дуже поганими.

Це той фінал до якого ми йдемо з таким відношенням переважної частини населення які живуть в рожевих окулярах.

Саме вони привели нас всіх до такого стану речей коли ми всі знаходимося на межі зникнення як держава.

А їм хоч сеча в очі, все одно Божа роса…

Думаю, що пропетляють як завжди, помиляєтесь, не вийде, вся ця лавини цунамі накриє всіх і вся.

Мені в рази важче, бо я все це бачу наперед, мій бортовий комп’ютер все це аналізує, всі ці дії влади і населення, що їх підтримує, і видає таке, що ні спати ні жити не можливо від такої інформації.

Особливо бентежить те, що ти нічим не можеш заради щоб змінити все це на краще, припинити стрімке падіння нас всіх в пекло, бо таких важелів не маю.

В серпні 1991 року мав, коли йшла боротьба між Світлом і темрявою (ГК ЧП), я свідомо вибрав Світло разом зі своєю АД якою командував.

Правда вся та незалежність дісталася як дарунок тещі, тому і не оцінили, і все розвалили, а зараз просто все це добиваємо до кінця.

Це в якості вступу.

Я добре знаю історію Другої світової війни, а історію Радянського Союзу в ній знаю досконало, бо коли вчився в академіях, то мав допуск до засекречених архівів і читав оригінали документів.

Що можу сказати за того ж Сталіна – тиран.

Але є одне але у цього тирана, він людей вважав за сміття, але дбав за державу і себе в ній, це були нерозривні речі.

Боявся заколоту військових, тому в 30-х влаштував велику чистку в армії, пересадив і розстріляв величезну кількість командирів, обезкровив її одним словом.

Але коли прийшла війна і всі ті молоді командири просто були неспроможні командувати, то він швидко оговтався і всіх хто були ще живі в катівнях випустив на волю і відправив на війну і вони йому принесли перемогу у війні.

Своєчасно схаменувся.

А що наші перекоти поле, що витворяють оці зелені без роду і племені, їм навіть важко назву підібрати, проситься одна назва, це просто ВОНО, і все.

Під час страшної війни цей режим навмисне руйнує останню живу інституцію ЗСУ, бо це все не їхнє, вони тут на гастролях чи на спецзавданні.

Це не вкладається в здоровий глузд.

Мало того, що в лютому просто безпідставно як той смерч верховний зніс все командування ЗСУ, так навіть Сталін не вчиняв, він навпаки як міг підсилював командування своєї армії, а те що витворяє цей, то у мене не має слів…

Але і цього виявилося замало, йде щоденна чистка в армії, всіх, хто має свою думку, женуть геть, розставляють тільки за ознаками особистої відданості, хто б ти там не був, головне відданість.

Потрапила новина від того, що називають міністром оборони, навіть огидно його прізвище писати, просто якась істота, що сидить не на своєму місці.

І це Воно заявляє наступне, пряма мова:

«Міністр оборони Умєров звільнив двох заступників начальника ГУР Буданова — Віктора Зайцева та Ігоря Остапенка — і планує масштабні кадрові "чистки", повідомили джерела УП в Міноборони.

Із Будановим рішення про звільнення не погоджувалося. При цьому у мережі курсує непідтверджена інформація, що в ОП планують відставку самого Буданова. Співрозмовник УП не став коментувати ці чутки.

Інше джерело зазначило, що Умєров планує звільнити, або вже звільнив близько 20 генералів та високопосадовців через "неефективність, совковий підхід та відсутність результатів у роботі за напрямками".

У списку "на вихід" зокрема пʼять заступників міністра, держескретар Міноборони та скандальновідомий начальник штабу Командування Сил безпілотних систем Роман Гладкий

Новини України».

Я вам навів вище історичну довідку як вчиняв диктатор Сталін під час війни, Підсилював власну армію.

А що цей верховний, він просто множить на нуль армію, бо вона не його і він тут випадкова персона.

А всі ці заяви про якісь там саміти миру, даю декілька його нещодавніх цитат:

«Другий саміт миру повинен поставити крапку в війні, - Зеленський».

Або наступна його цитата:

 «Президент Украины отметил, что все в Европе заинтересованы в мире.

"Мир – это не заморозка войны, не какие-либо манипуляции международным правом", - сказал глава государства.»

Ну кожна розумна людина повинна знати, ще раз повторюю слова того ж У.Черчилля, мир досягається або перемогою, або капітуляцією.

Ну не має в природі третього рішення, не має і все.

А що на пропонують під цими гаслами, хочуть нам продати капітуляцію на рівні «перемоги», ну такого знущання над здоровим глуздом навмисне і придумати важко, але коли у них все підгорає, то вхід йде все що завгодно, не країну рятують, а себе особисто.

Або ця заява, що вони віддали в Білий дім так званий план «перемоги» і тепер все залежить від президента США Д. Байдена, тобто робиться спроба повністю з'їхати з відповідальності за поразку у війні до якої саме вони довели країну.

Ну просто шулери і все, як так можна?

І на днях була публікація за загиблого командира ССО «Печеніга» на Курському напрямку.

Шила ж мішку не сховаєш.

Все було зовсім інакше, без подробиць, коротко.

То був не м'ясний штурм, була засідка після виконання завдання. При виході на точку збору. Схоже координати хтось у штабі злив. Крота шукають, але хлопців вже нема. Троє з N-ти вийшли... Найкраща група. Поклали рівну кількість кацапів, всі офіцери ГРУ. Отакі справи. Туга невимовна. І лють.

Це щоб ви розуміли, що твориться в армії, яка з самого верху і до самого низу кишить кротами.

Непокаране зло, завжди породжує ще більше зло, нічого нового.

Ось такі вони реалії.

І наостанок.

Ви всі бачили проект бюджету на 2025 рік.

Влада в рази збільшила своє утримування, а видатки на міністерство у справах ветеранів скоротила в 2,37 рази в порівнянні з нинішнім роком.

Було 13,5млрд. гривень, стане 5,7млрд. гривень.

Тобто відношення до вояків які постраждали під час війни гірше ніж до скотини.

За пенсіонерів взагалі не пишу, це має ознаки геноциду.

На цьому закінчую, проаналізував все це як лайна наївся по саме не можу, огидно.

На цьому все на сьогодні.

Воюємо і далі на всіх фронтах.

ГЕРОЯМ СЛАВА!

СЛАВА ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!