А що було б якби...???

А що було б якби...???

Серед прихильників Зеленського, як мені здається, є й розумні люди. То цей допис до них.

А що було б якби...???

Ну те, що наробив і робить зараз Боневтік.

Адекватні люди вже розуміють, але давайте всі разом поміркуємо щоб сталося, якби президентом залишався Порошенко і чрго б не сталося з того, що трапилось зараз.

Я не ідеалізую 5-го президента, в нього помилок як і в кожного .... , але є очевидні факти, з якими складно сперечатися. Моя мета не вислухати в сотий раз що він барига, здав Донбас, Іловайськ та т.д. Цей здав в десятки разів більше, тому мова не про це. Є речі, які Порошенко робив вірно і це б повністю переломило хід війни. Розумію, що історія не знає умовного способу, але давайте трохи помріємо....

▪️1. Ніхто б не відводив війська назад і не забороняв стріляти. Повзучий наступ тривав би й далі. Ніхто не прибирав би безпілотники та снайперські групи з переднього краю, тому загиблих було б набагато менше. Лінія розмежування була б насичена високоточною сучасною зброєю.

▪️2. Порошенко ніколи б не відмовився від 135 млрд $ майнових претензій за Крим. Ви тільки вдумайтесь в цю суму... За такі гроші армійці були б екіпіровані як кіборги. Додайте до цього не запхані у дороги 14 млрд $ та біля мільярду списані Коломойському. Не було б мільярду гривень на незрозуміле суспільне телебачення. Не було б щорічного 40 мільярдного $ розкрадання з бюджету по даним американської розвідки.

▪️3. Не була б зупинена жодна ракетна програма, тому на початок війни ЗСУ мали б високоточні РК Вільху та Грім з тисячами ракет до них. Тому ми давно б знищили Кримський міст.

▪️4. Не було б поховано виробництво ПКК Нептун і на захисті країни вже б чергували 4 дивізіона, тому Москва та половина ескадри були б потоплені ще в перші дні війни нищівними ударами Нептунів. Це був би шквал ракет на весь Черноморський флот і майже повне його знищення. Відповідно тоді б героїчні прикордонники не потрапили у полон.

▪️5. Виробництво Стугни було б доведено до декількох десятків тисяч, а може були б ще більш новітні протитанкові комплекси, тому люба ворожа техніка не почувала б себе спокійно за 5 км до лінії зіткнення і їхні спроби пройти вперед закінчувалися б повним провалом.

▪️6. Склади та штаби окупантів вже у лютому та березні активно б хлопали від високоточних ударів Вільхи та Буревія.

▪️7. Армія б не скорочувалася, та не продавали б величезну кількість озброєння, а навпаки розвивалась би та отримувала наше сучасне озброєння та забезпечення. Штат бригад був би повністю укомплектований. Резервісти проходили б бойове злагодження.

▪️8. Територіальна оборона створювалась би не перед самою війною, а ще з 2020 року, коли були отримані перші попередження про напад, проходили б вишколи та активно готувались до війни.

▪️9. СБУ та ГУР МО керували б не пройдисвіти та "друзі" на кшталт Баканова, та в структурі СБУ не сиділи б купа зрадників із ФСБ, а були патріотичні професіонали, тому на весь світ гриміла б слава про спецоперацію з затримання вагнерівців, а не відбувся її зрив.

▪️10. Знаючи про можливий напад президент терміново послав би офіцерів на навчання за кордон та створив би нові бригади спецназу.

▪️11. Кабінет міністрів складався б не з дилетантів та "приближенных к императору", а з професійних фахівців.

▪️12. Ніхто б з доброї волі не розмінував Чонгар. Навпаки, його оборона надзвичайно б посилилась сертифікаційними спорудами, ракетним озброєнням та артилерією. При спробі зайти з боку Криму ворог за короткий час зазнав би таких багатотисячних втрат, що відмовився б від будь якого подальшого наступу. Херсонська, Миколаївська та Запорізька області не були б окуповані, ніхто б не захопив Енергодар. Неможлива була б трагедія Маріуполя та здача в полон 3200 кращих бійців і не було б такої великої кількості загиблих, бо президент не проігнорував би попередження бійців Азову, а навпаки озброїв би їх до зубів та закрив би їхні тили, а Нептуни повністю перекрили б Азовське море...

▪️13. Наша славна Богдана влучними пострілами перемагала б ворожу артилерію у дуелях.

▪️14. Президент взнавши про напад не розповідав би байки про травневі шашлики та не піддав би сумніву інформацію американської розвідки, а довіряв би та співпрацював з нашими союзниками. Тому ще до початку війни ми отримали б набагато більшу допомогу від американців і англійців. Президент своєчасно подав би заявку про вступ до НАТО, або б ми стали союзником США поза НАТО, в той час як Зе запевняв усіх, що вони підписали ще кращий договір.

▪️15. Коли б президенту поклали на стіл карту нападу він скликав би РНБО та об'явив військовий стан і перевів би країну на військові рейки. Армія та суспільство за неділю змогли б швидко підготуватись до нападу.

▪️16. Наші кордони були б укріплені та надійно прикриті Вільхою та Богданами.

17. Під час атаки з боку Білорусі ворог зазнавав би досить суттєвих втрат і просунувся б вглиб не далі ніж 50 - 100 км. Втрати ворога за перший місяць на цьому напрямку сягали б за 25000, тому рашисти були б змушені відступити. Не було б ні трагедії Бучі, ні знищених Бородянки та Ірпіня, тому що клістрони і далі нелегально закуповувались в раші і наша ППО була б на висоті!!! А може в цей час на озброєння поступила б вже й ППО Кільчень, яка збивала більшість ракет.

▪️18. Коли б Порошенко побачив на карті напрямок удару на Гостомель, то там би опинились не хлопчаки строковики, а елітні підрозділи. І наша Мрія та Руслани були б своєчасно виведені за кордон та зараз би виконували рейси з постачання зброї.

▪️19. Скоріш за все ми б вже мали свої сучасні всепогодні безпілотники Сокіл 300, які б влучно нищили ворожі тили.

▪️20. Очевидно був би своєчасно підписаний договір стран тримор'я ( Україна, Польща, Англія, країни Балтії), якого так хотів Боріс Джонсон.

▪️21. Порошенко як волонтер зараз завіз зброї більше, ніж нам надала Болгарія, тому для волонтерів були б відкриті всі шляхи, а не ставились б всілякі перепони як це робиться зараз. Будучі президентом він зробив би все можливе, щоб до нас йшли потоки зброї.

▪️22. Верховна рада не голосувала б за підвищення своїх зарплат, а за вкрай необхідні закони під час війни і депутати не їздили б за кордон для піару. Ніякої оновленої ОПЗЖопи в парламенті не було б, а їхнє майно було б конфісковано.

▪️23. Слова "не на часі" не існувало б для моцковського патріархату, тому він був би заборонений в Україні і його, точніше наше майно, яке перебуває у довгостроковій аренді було б повернуто у власність держави та передано українській церкві.

▪️24. Все майно російських олігархів та їх гроші були б конфісковані

▪️25. Ніяких люстрованих рашистських кротів типу Портнових, Богдан, Татарових, єрмаків та інших не було б при владі і близько.

▪️26. Ніяке б ДБР не посміло знищити надважливі державні документи.

▪️27. Наше скіфське золото, за яке так воювала раша та отримала ляпаса ніколи б не потрапило в руки ворога.

▪️28. Не було б десятки тисяч депортованих в РФ, не було б фільтраційних таборів, десятки тисяч розстріляних, згвалтованих, закатованих.

▪️29. Можна писати ще багато про що... Але вишенька на торті для лютих зелеботів - Порошенко б ніколи не втік, але б ніхто не назвав його Боневтіком і не зробив за це з нього героя.

Можливо при такому розкладі в Путлера взагалі пропала б усяка охота напасти на Україну? А якби він і напав, то на цей час отримав би такі колосальні втрати, що війна б вже закінчилась нашою перемогою.

Висновок - багатьом дуже важко собі признатися, що з-за вибору по пріколу або із-за ненависті до оббреханого коломойсько-ОПЗЖисткими ТВканалами Порошенко ми втратили найкращих патріотичних українців просто через цих д..бів «какая разніца».

Як би там не було ми обов'язково переможемо, Україна переможе, але ж коли наш мудрий нарід нарешті почне думати і вибирати мудрих правителів, а не піар популістів? Сподіваюсь колись це станеться!!!

Всі мабуть забули, але наприкінці каденції Порошенка мова зайшла про введення миротворців ООН. При чому навіть начебто й путлер погоджувався. Спір був лише за те чи на лінії розмежування чи на кордоні України. Чи могло б тоді статися вторгнення? Думаю ні. Але при обранні ЗЕколомойських цей варіант відразу ж відкинули.

От так могло би бути... А тепер кожен, хто голосував за ЗЕ по кожному приведенному мною пункту наведіть свій контраргумент. І коли ви це зробите аргументовано по фактам я вибачусь за те, що ненавиджу цю шмарклю... Бо він як президент несе повну відповідальність перед моїм народом за цю війну і мільйони людей, які залишились без житла, рідних та переносять жахіття окупації. І я думаю що суд нам ним і його оточенням станеться обов'язково!!! Так має бути, бо ця країна заплатила і платить за свою свободу та европейський вибір дуже високу ціну, тому країною не мають права керувати московитівські кроти. Зрадники повинні сидіти у в'язниці...

Дайте мені відповідь, коли? Тільки не треба писати, їх Бог накаже, вони своє отримають, от після перемоги.....це все слова!

Олександр Суворов