"А тепер вже можна поржать після усвідомлення цих двох фактів..." - Маson Lemberg

"А тепер вже можна поржать після усвідомлення цих двох фактів..." - Маson Lemberg

Та взагалі пох хто там які кампанії запускає і соцмережах, хто кого тролить, хто ініціює, хто хоче лайків розбирати за сенсацію і хто отримав ситуативну інформаційну на полях фейсбуку чи твітера з приводу "відставки Залужного".

Не пох дві речі:

1) те що комусь з "політиків" хочеться займатися цим лайном в часи коли, наприклад, в США все ще думають чи давати нам допомогу від якої залежить чи будемо ми існувати фізично як держава і як кожен окремо.

На тлі такої загрози сидять дегенерати і думають як потролити Ар'єва, спустивши свою сучу бригаду інформаційних вояк, фінансовану за вкрадені в солдата гроші.

Ну молодці, чо, перемогли, розіграли дурачка. Можете тепер принести іншому дурачку гівнозвіти в гівнопапочках про Велику Перемогу в битві під Коментами датовану річницею Жовтневої революції. І, звісно, записати цю подію в аннали історії, викладеної і книзі Зеленського "XIXмісяць війни"

Оце "рівень" проблем у "людей", відповідальних за державу.

2) друга і не менша проблема - це те, що можна бугагакатм і тролити, але суть полягає в тому, що ця інформація вже сприймається як достовірна. Повторю те що казав: це рік тому ніхто б і не ризикнув таке припустити, не те що написати. Але сьогодні в різних колах це активно обговорюється. І конфлікт дуріків , зрадників, злочинців і злодіїв (всі ці характеристики притаманні одночасно) з військовим керівництвом сприймається як факт.

А тепер вже можна поржать після усвідомлення цих двох фактів. Ржіть.