"А тим часом..." - Алла Комарова

"А тим часом..." - Алла Комарова

Тут днями мажордом Зеленського святкував полтіннік. Нє, поки що не строку згідно вироку суду, а всього лише день народження. Моцно так святкував, у державній резиденції Синьогора у Гуті, із блекджеком і самим Зеленським на лісапєдє у якості гостя. Закупившись перед тим «вкусняшкамі» на майже 11 мільйонів гривень. Коврікі міняли у калідорах чи що? Чи підвіконня полірували на випадок, якщо захочеться із дзеркально-рівної поверхні затягнутися?

А от гостей туди звозили не як-небудь, а на гелікоптерах ДСНС. Так, саме на гелікоптерах, на яких мають літати рятувальники по справах термінового розв’язання задач.

Нє ну ашо? Вони ж не лохі якісь. Дорослі хлопчики 50 та 42 рочків.

А тим часом США та Європа доправляють нам допомогу, бо трішки оху… здивувались кількості техніки та військових, що їх нагнала сранараша під наші кордони.

А тим часом країна все ще перебуває десь у сраці за рівнем вакцинації. Глобально так у сраці, бо навіть у Африці вже вищі відсотки.

А тим часом всередині країни треш із зарплатами, тарифами, боргами і черговими мільярдами, подарованими Бєнє.

А тим часом у Армії дизпалива не те що, закуплено на зимовий період наперед, його вже зараз нема ніц для заправок БТРів.

А Вавасік із своїм мокшанським кротом гуляють. Бо це не їх країні, не їх проблеми і взагалі він вам «нічєво нє должєн».

Намистинка до намистинки, дія до дії, справа до справи – боюсь, що матеріали звинувачень по Ваві унд Ко треба буде вантажівками перевозити, стільки там буде тек та файлів.