"А тим часом тихо і непомітно в Україні до свого завершення добігла справа яєць по 17 грн" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"А тим часом тихо і непомітно в Україні до свого завершення добігла справа яєць по 17 грн" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Колишній керівник державних закупівель Міністерства оборони Богдан Хмельницький... звільнений з під домашнього арешту. Справа, що називається, зависла.

Стоп. Так, я читав море думок про те що саме формулювання "яйця по 17 грн" - маніпулятивне і тому справа роздута. Але. По-перше, ми живемо в суспільстві де оперувати мапіпулятивними тезами - норма. Наприклад: "Порошенко убив брата", "Порошенко піариться на допомозі фронту", "Порошенко піариться на забороні УПЦ МП", "Свинарчуки обікрали" - хоча вони надали ЗСУ вантажівки МАЗ-Богдан та дефіцитні прилади для військової техніки. Якщо можна закидати маніпулятивними тезами опозицію - чому не можна представників влади? Звідки такі подвійні стандарти?

По-друге. Бог з ними з яйцями по 17 грн, там основні звинувачення були взагалі не про це. Основні претензії були по військовій формі, яку на відміну від часів Порошенка (коли форму виготовляли українські фірми), тепер шили невідомо де і огидної якості. Я як раз зараз ношу комплект отої форми - прію. Етикетку зі штанів які мені видали, я викладав і порівнював з тим що шилося в часи Порошенка.

А ще була справа про бронежилети незрозумілої якості. І взагалі ішлося про закупівлю неякісної амуніції на 1,4 мільярди гривень і про розтрату 222 мільйонів гривень.

Все. Ніхто ні в чому не винний. За рік справа розвалилася, Трохи раніше так само злили Лієва, який так закупив міни і снаряди на 1,5 мільярди грн, що тепер ані мін, ані снарядів, ані грошей.

Після такого, аж дивно, чого це нам союзники дають не все що просимо - і чому намагаються геть все контролювати самі? Це ж Байден винний, що розбомбили Охмадит - я ж правильно зрозумів?