"А ви дивуєтеся, чому Путін досі вірить в свою перемогу?" - Віктор Бобиренко

"А ви дивуєтеся, чому Путін досі вірить в свою перемогу?" - Віктор Бобиренко

Радіо-перехват

Петро – Василю:

- Чуєш, а давай х@йнемо їх у торговому центрі? Ану підійми своїх, а я своїх. А то шось к@sапи розслабились.

- - а давай

Старлєй командір роти дєсантнікав – сводка начштабу Батальйонно-тактичної групи:

- Таваріщь майор, нас х@хли раз@башилі в хлам.

Тут какієта партизани. Ані даже нє в формє. Па гражданкє. У мєня пол.-роти 200тиє і 300тиє.

Срочнікі абасцалісь і сідят в подвалє, плачут. Сєржант Іванов патєрял бєрєга і хуяріт всєх падряд х@хлов.

Комвзвода лейтенант Ізюмцев вистрєліл сам сєбє в ногу. Рота утратила боєспасобнасть. Нас викінулі с тарговава центра н@хуй. Ми в шокє.

Тут кругом хахли нєпарускі пSздят. Прашу вивєсті нас в тил.

Нач-штаба батальна в полк (начштабу полка):

- Таваріщь падпалковнік, майор Пєтров дакладиваєт. Прадвінуцца нє удалось. Сіламі роти Шибздєєва пєрєшлі уліцу і прадвінулісь к тарговаму центру. Завязлі в баях. Пратівнік сіламі до палка сковиваєт наши дєйствія. Пратівнік ваюєт в гражланскай адєждє. Слишим нєрускую рєчь. Вазможна палякі ілі канадци. Наши патері до 30% 200єі 300є.

- (в ефір проривається): Петро, як ся маєш? Топчеш русню, шлякбиїхтрафив? Скіко уже зажмурив?

- Та куме, тікотрхи, будьвононеладне, патронів жалко то так трохи ріжемо шо свиней.)

Підполковник Жуков у штаб бригади:

- Таваріщь палковнік, дакладиваєт падпалковнік Жукав. На Н-скам направдєнії прадвінуца нє удалось. Завязлі в баях. Пратівнік сіламі до бригади пєрєходіт в контратакі.

Протів нас ваюют канадскіє батальйони і батальйони нацианалістав «Азов». Ета просто звєрі. В плєн наших нє бєрут, рєжут і дабівают ранених.

Атлічілся лейтенант Ізюмцев. Атстрєлівался ат пратівніка, хоть і бил ранєн в ногу. Патєрі – до 20% 200мі і 300мі. Прашу пріказ на атвод аставшихся і пєрєгрупіровку .

Начштаба бригади докладує командарму:

- Таваріщь гєнрал-лєйтєнант. Нашим вайскам удалось нєзначітєльна прадвінуцца. Рота Шибздєєва перєсєкла уліцу і вєдьот баі за тарговий центр.

Атлічілся лейтенант Ізюмцев – ранений в ногу возглавіл атаку взвода. Но нєсьом патері, до 15% лічнава састава. і я прашу пріказ на атвод частєй. І наградіть лейтенанта Ізюмцева, старшева лєйтєнанта Шибздєєва і падпалковніка Жукава.

Командарм докладує Шойгу:

- Таваріщь міністр. Ми атакуєм врага в Нскє. Удалось пєрєйті в тарговий центр. Протів нас – сіли НАТО і націоналістічєскіє батальйони. Плєнних нє бєрут. Но ми твьорда стаім на сваїх пазіціях. Атлічілісь комвзовда Ізюмцев, ротний Шибздєєв і начштаба Жукав. Просім ротацію.

Шойгу – Путіну:

- ВладімВладімирич. Дабіваєм Зєлєнскава. Прадвінулісь в Нскє. У пратівніка до 30% войск убитих і ранених. Асобєнна раз’єбашилі канадській батальйон. Камандіри просят ратацию, но увєряют, что вистоім і пабєдім.

Там адін лейтенант подвіг савєршил. Ранєний в ногу паднял салдат в атаку і разбіл канадській батальон.

Путін – Шойгу

- Ви обнулісь? Атакі нє прєкращать, пазіций нє аставлять. Кієв акружить, всєх пабєдіть. Лейтєнанту присвоїть званіє героя расі її. І пусть скабєєва абетам раскажет.

Скабєєва:

- Сіламі спецапєрациї вааружонниє сіли расії замкнулі кальцо акруженія вакруг Києва. Унічтожен батальйон канадських найомнікав і два нацианалістічєскіх батальна. Рускій герой лейтенант Ізюмцев в нєравнам баю сапернай лапаткай убіл лічна брата Парашенка і раніл Арєстовіча, но бил ранєн в ногу і єво евакуіравалі на родіну. Прєзідєнт расії єму прісвоїл званіє героя расії.

Шойгу – командарму:

- Ти там разбєрісь. Награділі каво нада. Тєбє званіє пависят, так што атрабативай. Штоб Нск етат завтра взял. Чтосуканеясна? А то я шефу уже доложил. Такшто разбєрісьтам.

Командарм – в бригаду:

- Ти там палковнік падсуєтісь. Тєбє і званіє, і награда будєт. Но пріказ – тарговий центр взять до завтра. Вот как хочеш. Там кадров твоїх Шибздєєва і Ізюмцева на граділі. Карочє, нє бзді. Давай результат.

Бригада – в батальйон і роту:

- Глядь, хулі нє ясна. Шибздєєв, паднімай сваїх дятлав і бєрітє тарговий центр. Шоб да утра бил наш. Хулі нє ясна? І ти там Ізюмцева нє расстрєляй, єму Гєроя далі.

Начштабу батальна:

- Блять , а кєм ваєвать?

Адекватний сержант:

- Камандір, а как ми будєм ваєвать? Там с той старани Василь і Петро. Ані паложат всєх. Лучше далажи, что тарговий центр уже взялі. І в спісок на награди нє забудь нас напісать.

Від автора: Отака от війна, малята.

Поширюйте!!!