"Абсурд" - Джон Сміт

"Абсурд" - Джон Сміт

23 березня 2023 року на кладовищі села Черепківці відбулося поховання загиблого українського військового. Священник РПЦ звернувся із промовою до понад шістдесяти людей: «…Донбас і Крим не наші землі, що там російськомовні люди і українців там ненавидять, тому не треба туди йти… Америка буде воювати з Росією на території України, що ми зараз і бачимо, що зараз і робиться».

Суд визнав пропагандиста винним у колабораціонізмі.

Злочинцю призначили покарання у вигляді заборони на 12 років обіймати посади в релігійних організаціях та вести діяльність, повʼязану з публічними виступами.

------------

Кремль утворив і закинув на нашу сторону агентурно-пропагандистський підрозділ. Але якщо Україна зловить когось із агентів ворога на агентурно-підривній діяльності, то ми просто забороняємо агенту бути агентом.

Абсурд. Україна мала б розгромити агентурний підрозділ, а не бігати за його агентами.

Але всім спробам заборонити ВСЮ російську агентурну мережу, позбавити її місцевого фінансування і самоокупності за рахунок захоплених українських храмів і святинь, влада всіма силами протистоїть. Проти таких спроб вона веде активну пропаганду через підконтрольні пропагандистські ресурси, як наприклад УП (належить бенефіціару влади через ручний "Голос" - олігарху Фіалі), де їх називають "середньовічними".

При цьому світове Православ'я давно висловилось: РПЦ в Україні є неканонічною. Всі її клірики розглядаються Вселенським, як такі, що порушують норми православ'я. Православна церква в Україні одна - ПЦУ. Навіть вже суд присудив так званій "упц" поміняти таблички і вказати, що вона РПЦ.

Та фанатики і члени російської секти перебувають при владі, приймають рішення, всі спроби зрубати під корінь секту Сталіна намагаються вихолостити і звести нанівець. Міністр Ткаченко взагалі півроку розігрував "вигнання РПЦ з Лаври", та віз і нині там. Члени іншого такого ж один в один російського агентурного псевдорелігійного підрозділу ("Аллатра") взагалі керували СБУ і досі перебувають у владі (а сектантка Верещук взагалі пролізла керувати напрямом реінтеграції окупованих територій - тих самих, які "не наші").  

Та ні труси надіти, ні хрестик зняти вони не збираються. Так виглядає, що доки їх не викинути, "забороняти РПЦ" вони будуть 100 років.