"Афганський хорт української поп-сцени" - Тарас Яловничий

"Афганський хорт української поп-сцени" - Тарас Яловничий

Для мене завжди було загадкою чому люди, що мають досить посередні когнітивні функції, відкривають свого рота не лише для того, щоб покласти туди їжу чи видати якісь звуки музики. Я маю на увазі різних співачок та співаків ротом вітчизняного розливу, що старанно намагаються косплеїти чи то Матір Терезу, чи то Махатму Ганді і виступають в ролі миротворців з особливими потребами.

Ну любиш ти, блядь, гроші і розумієш, що вкраїнського ринку тобі не достатньо на богемне життя та кокаїн, тому їдеш з концертами до росії в якісь Верхние Пиздюки на ювілей місцевої птахофабрики, зрозуміло. Але якого чорта ти намагаєшся свої меркантильні інтереси прикрити мерзенним блеянням про мир та взаємопорозуміння з ворогом?

Ось всеукраїнський ватажок молодих вовчиць України Олег Винник вступив своєю лотосною ногою в гівно російської дружби народів.

Кумир жіночок прийняв участь у проекті “Мир 519” із закликом, що “всі люди браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів.”

Коли ж отетерілі українці підняли свої щелепи з підлоги та спитали: “Якого хуя, Олеже!” -- пішли виправдання. Винник заявив, що брав участь винятково у флешмобі до всесвітнього дня миру, що він нічого не знає і ні з ким не домовлявся, а його особа була використана без його відома, ну ты в курсе. Якби на на цьому місці він закрив рота, то всі б закивали, що знову винні прокляті мокшани.

Але ̶О̶с̶т̶а̶п̶а̶ Олега понесло і пішли одкровення про непотрібність засудження збройної агресії проти України, про можливість співпраці з персонами нон грата в Україні, про неважливість питання “Чий Крим”, бо він вже не наш і ми нічого не вирішуємо, про те, що за Крим ніхто не загинув а в “незрозумілій війні, яка називається АТО, загинули десятки тисяч людей.”

Хотілося зауважити “митцю”, що за Крим загинув прапорщик Сергій Кокурін, вбитий двома пострілами в серце, а “незрозуміла війна” є війною за незалежність України, але думаю діло в іншому.

Всі любителі собак знають, що різні породи собак відрізняються за розумовими здібностями і на останньому місці в рейтингу собачого IQ, помахуючи милою гривкою, розташувався афган або афганський хорт. Видно наш солодкоголосий Орфей має з цим псом спільну не тільки зовнішність…

Кароче, інколи краще вити на місяць новий, коли спиться чи не спиться, ніж говорити.

Тарас Яловничий