"Але деякі люди вважають себе розумними..." - Mason Lemberg

"Але деякі люди вважають себе розумними..." - Mason Lemberg

1) Зеленському в Україні довіряють 93% населення (за даними пропагандистів Зеленського щоправда), тобто, 19 з 20 людей вашого оточення, але всім придворним стадом відсторонюють невідомого широкому загалу комбата Купола, бо він в інтерв'ю сказав щось що протирічить розповідям Зеленського і шобли. А чого переживати, чого істерити, в тебе монопольний популярний телемарафон, тобі довіряють 93%, а його ніхто навіть не знає?

2) Зеленському довіряють 93% населення, Порошенку не довіряє 80% (за даними пропагандистів Зеленського), але тисячів ботів, куплених повій які називають себе "лідерами громадської думки" (які годуються з чого під час війни?) кожного дня обсирають Порошенка. Для багатьох з них навіть війни не існує.

3) Зеленському довіряють 93% населення, Порошенко збитий льотчік, але саме Порошенко готується до виборів. Причому саме зараз. Коли за тою ж "соціологією" в нього шансів нема.

Причому за дивним збігом обставин Порошенко готується до виборів, але газетки розносить партія Слуга народу, лідеру якої довіряють 93% населення

Причому за дивним збігом обставин найінтенсивніше Порошенко готується до виборів в ті моменти, коли чергова зрада, крадівництво, або якийсь черговий злочин цієї зеленої гнилі стає публічним.

4) Зеленському довіряють 93% населення, в тому числі очевидно довіряють його обіцянкам закінчити війну в цьому році, але "на доплати 30000 грн на доплати військовим нема, бо то великі гроші, якщо врахувати що війна ще буде довго". Причому і одне і друге говорять одні і ті ж владні холуї.

5) "30000 грн на доплати військовим нема, бо війна ще буде довго", але Порошенко готується до виборів.

6) Порошенко готується до виборів, але рейтинги на постійній основі замовляє Банкова, як тільки підсохли штанці після першого переляку. Навіть мішу подоляка туди тулять після Тараса Бульби.

7) 30000 гривень на доплати військових нема, але на ботів, телемарафони та інші курятники, фінансовані з "невідомих" (насправді з накладеного в держави) гроші є.

Всі хто не вірять в цю шизофренію- всі вони російські агенти. Хоч за тою ж самою "соціологією" за добрі стосунки з росією нині виступають 2% населення.

І за дивним збігом обставин про це говорять головна пропагандистка телеканалу медведчука+коломийського наталя мосійчук, яка якраз підтримує Зеленського, як і Шуфрич з Бойком, які зараз в провладній коаліції з Зеленським.

Ось в такому інтелектуальному гавніщі і живе вище керівництво країни і деякі люди, які вважають себе розумними.