"«АМЕРИКАНСЬКІ ГОРКИ» НА РИНКАХ КАПІТАЛУ" - Александр Гончаров

"«АМЕРИКАНСЬКІ ГОРКИ» НА РИНКАХ КАПІТАЛУ" - Александр Гончаров

Ну, от і п’ятниця! А на вчорашній сесії ринки продовжили просідати, середа була невеликим подарунком. Ситуація на ринках складна, тому уважно спостерігаємо за тим, що відбувається.

І продовжуємо розумітися на таких гострих темах, що впливають на ринки капіталу: у чому глобальний інтерес «китів» у поточних подіях? За що боротимуться еліти перед виборами у США та що може змінити майбутнє зниження ставки ФРС? Як ці події позначаться на політичному ландшафті чи курсі валют? Які глобальні сили та фінансові потоки від цього програють чи виграють? Адже у глобальних конфліктах багато дій залежить від спонсорів та бенефіціарів.

До того ж, наприклад, крипторинок, як і раніше, виглядає слабко. Є очікування, що на цьому все не закінчиться і ми отримаємо продовження корекції та повторний тест рівня $50 000, а у разі пробою – корекцію до $45 000 за Біткоїн. У свою чергу, «бикам» потрібно пробиватися вище за $59 000, щоб сформувати сценарій для зростання.

Отже, програма мінімум, пересидіти поточне падіння і дочекатися моменту нових активних покупок в портфель (це може бути вересень-жовтень), а потім почнеться потужне ралі. А програма максимум – заробити на цьому падінні за допомогою шортів та короткострокових лонгів на відскок.

Словом, дуже важливо підвищувати свої знання про ринки, в які ви вкладаєте свої кошти, і постійно пам'ятати — ринок зараз витрушує «слабкі руки», все краще ще попереду.