"Апологія Кривавого Пастора" - Олександр Дедюхін

"Апологія Кривавого Пастора" - Олександр Дедюхін

«Не мир приніс Я на землю, але меч» - сказав Ісус Христос всім нам. Він прийшов на Суд, даби розділити добро і зло, пасивність та пасіонарність, воїна та зрадника.
«На суд Я прийшов у цей світ, щоб бачили темні, а видющі щоб стали незрячі.» Ін.9.39
Ісус Христос розділяє світ правдою. Але диявол не просто використовує брехню. Диявол придумав постправду, світ, в якому він намагається змішати злодія та пограбованого, добро і зло, агресора та жертву, світло та темряву, Бога та «русский мир».
Суд Божій у тому і полягає, щоби мечем Його Слова розділити світ постправди і не казати: «всі однакові», а таки визначити правильну сторону, бо «піднятися» - це завжди означає встати на правильну сторону.
Що з себе уявляє зелена пліснява? Це аморфне гімняне сучество, котре не має ні вигляду ні величі, а тільки несамовиту пиху, тупість та боягузтво. Це сучество «какая разніца», та «домовимось посередині», народжене диявольським світом постправди. Бісівська потвора, коротше.
Але, слава Богу, що є і інші люди. Кривавий Пастор, наприклад. Люди, які, не бояться брати на себе відповідальність у складні часи.
Сьогодні, зелені хєрої всією сворою знов почали гавкати про, те, що Крим був зданий без пострілів. Скоти. А можливо й не скоти, а просто нетямущі ідіоти, бо коли відбувалося захоплення Криму, вони називали Україну повією, та гралися в уклонізм. Я все-таки вважаю, що вони дурні, і геть не розуміють, що якби наші військові зробили хоч декілька пострілів, то тут же сатаністи-путіністи змішали в криваву кашу всі наші військові частини, бо саме таким був їх план. І в Турчинова вистачило мудрості зберегти українських солдат, та перегрупувати війська на материку.

Відповідальність — це не плагіатити гру членом по роялю. Це інше, недоступне нізшим сучествам, що живуть у своїй кокаїнової реальності. Відповідальність — це іти за правдою, а не за змієм.
Сьогодні Церква згадує народження «найбільшого серед пророків» - Іоана Предтечу. Він став найшанованішим пророком тому, що завжди казав правду, не зважаючи ні на що, без страху та лукавства. Він — приклад для багатьох віруючих людей, в тому числі і для Олександра Турчинова. І це добре. Значить ми переможемо.

Олександр Дедюхін