"АРЕСТОВИЧ ВІЩУЄ НІЧИЮ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"АРЕСТОВИЧ ВІЩУЄ НІЧИЮ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Колишній радник Єрмака Олексій Арестович зробив дивовижну заяву. В інтерв'ю "Странє.ЮА" він повідомив що:

- Україну можуть розділити за корейським сценарієм і Захід на це готовий. Мовляв, ми отримаємо багато бонусів і якісь гарантії, але Донбас і Крим - тю-тю;

- Україна може не повернути свої території, бо на це потрібні ресурси, яких наразі ми не маємо;

- Україна швидше за все прорве російський фронт і поверне собі окупавані частини Запорізької і Хеосонської областей. Але Донецьк і Луганськ залишаться під окупацією.

Тобто, для тих хто не збагнув. Виходить так, що за Арестовичем, в результаті надпотужних зусиль, здобувши Бучу, Ірпень, Бородянку та Азовсталь, втративши тисячі найкращіх своїх громадян, Україна... вийде на лінії розмежування зразка 23 лютого 2022 р. І те не факт. Бо під чиїм контролем опиняться Маріуполь, Сіверодонецьк і Лисичанськ, Арестович не уточнив.

А далі я не можу не процитувати. Мовою оригіналу. "Что произойдет с обществом, которое замахивалось на завышенные ожидания, а получит условный Минск-3? Эта возвратная пружина нереализованных ожиданий так влупит по нам — по морали и всему остальному, — что мы просто обалдеем".

Зрозуміли? Арестович прямо погрожує чинній владі. Очевидно, якщо команда Зеленського закінчить війну без повернення всіх окупованих територій - їй каюк. Їй згадають все. І "травневі шашлики" замість евакуації Бучі. І поліцію та СБУ, які якогось милого тікали з Маріуполя. І армію, яку формою і автотранспортом забезпечували волонтери і Порошенко. А там доберуться до пандемії Ковід і до смертності два Іловайська на день, через огидну забезпеченість лікарень та вакцинацію яку Україна почала пізніше за Зімбабве.

Все це говорить тип, який тривалий час був позаштатним радником Єрмака. Доречне питання. Арестович в такий спосіб мститься Офісу президента за відставку, свідомо налаштовуючи проти нього суспільство? Але тоді питання "як же він служив в очистці?"

Чи Арестович свідомо втік з ОПУ через провокаційні заяви, бо всерйоз вірить от саме в такий розвиток подій і розуміє чим це завершиться для ОПУ?

Чи може Арестович робить свої заяви за згодою керівництва Офісу президента? Я з нетерпінням чекаю реакцію ОПУ на заяви Арестовича.

Але сам факт показовий. Той, хто розповідав нам про "два-три дні, максимум місяць", той хто заколисував українців, мовляв, перемога близька. Той хто став символом солоденьких байок від ОПУ. Нині ця особа своїми заявами торпедує становище Офіса Зеленського.

Скажіть, коли брехав Арестович - щойно, чи весь період перебування в радниках Єрмака? І що він радив Єрмаку? Що заявлять невдовзі всі інші "арестовичі", яких відсунуть від годивнички в ім'я збереження рейтингу ЗЕ?

Чи може Арестович - це те саме російське ІПСО? Коли воно почалося?

PS. Висловлюю свої щирі співчуття ЗЕботві. Із задоволенням спостерігатиму як ЗЕботва зараз вузликом закручуватиметься, доводячи що Арестович це не вони. Працюйте хлопчики й дівчатка. Взялися вилизувати комиків, вилизуйте їх скрізь. Особливий мій привіт тій частині ЗЕботви, яку нещодавно я ще вважав порядними людьми. Заради цього ви позеленіли? Воно вартувало того?