Авіакомпанія SkyUp Airlines розпочне літати до Франції

Авіакомпанія SkyUp Airlines розпочне літати до Франції

Українська авіакомпанія SkyUp запустила прямі регулярні рейси до Франції

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії у Facebook.

"Сьогодні ми відкриваємо продаж квитків до Франції на SkyUp Airlines!", - повідомили в прес-службі.

З Харкова перельоти будуть доступні по вівторках і п'ятницях. Вартість квитків від 2 714 грн - це менше 100 євро - в одну сторону.

З Києва у Париж авіакомпанія розпочне літати з 11 червня. Рейси будуть щовівторка, щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в один бік без багажу буде від 2 248 грн.

Також авіакомпанія запускає з 12 червня рейс Київ - Ніцца. Польоти будуть щосереди та щосуботи. А вартість квитка стартуватиме від 2 917 грн в один бік без багажу.

На сайті авіакомпанії наразі вже доступні квитки на новий напрямок. Їх можна придбати також у касах аеропорту і квиткових агентствах.

У 2019 році компанія-оператор Міжнародного аеропорту "Харків" "Нью Системс АМ", що входить до групи DCH Олександра Ярославського у партнерстві з лоукост-авіаперевізником SkyUp Airlines, розширює мережу маршрутів на міжнародних лініях.

Українцям запропонували перельоти на 5 маршрутах. Зокрема, з 25 травня доступні регулярні рейси в Барселону (Іспанія), з 30 травня - до Ларнаки (Кіпр), з 2 червня - у Ріміні (Італія), Кутаїсі (Грузія) і Одесу.

Українська авіакомпанія SkyUp заснована в червні 2017 року. Разом з відкриттям нових регулярних напрямків, перевізник планує запустити сезонні літні чартерні перельоти з Харкова на таких популярних туристичних напрямках як Шарм-Ель-Шейх (Єгипет), Тіват (Чорногорія), Монастир (Туніс) і Анталія (Туреччина).