Аж тут до влади прийшли...нові обличчя

Аж тут до влади прийшли...нові обличчя

В нинішньому скандалі з держдачею Зеленського хочу акцентувати, що попередня влада принципово не користувалася державними пільгами для можновладців. Це вважалося безсоромним...

Я, насправді, теоретично не проти того, щоб Президент жив на дачі в Конча-Заспі. Ми воююча країна і там легше організувати безпеку Президента. Я проти перекреслювати пройдений попередниками шлях. Я проти брехні. Адже 5 років поспіль в своїх шоу і телефільмах Зеленський обсміював владу за пільги, підтримував ілюзію того, що нічого не змінюється... Пішов в Президенти під гаслом зламу системи, а насправді повертає в країну порослі мохом традиції часів Кучми...

До речі, можновладці попередніх років ризикували куди більше, ніж Зеленський. Парубію під ноги кинули гранату... Турчинов, Пашинський, Парубій, як очільники перших місяців супротиву Росії, фігурували в розвідданих СБУ як особи, проти яких РФ готує замах. При цьому спікер Парубій жив в готельному номері "Києва".

А Порошенко Президент не лише оборонявся, він наступав, звільнив 70% території Донбасу. Це важко навіть уявити, під яким постійним ризиком і загрозою знаходився він та його родина. Однак, свою життєдіяльність він організовував за власний кошт. Хоча заходи безпеки підвищували вартість всього в десятки, сотні разів.

В.о. Президента Турчинов і Президент Порошенко державними дачами не користувалися, державними літаками відпочивати не літали. Ні Яценюк, ні Гройсман за 5 років влади навіть в ту сторону не подивилися... Політики, які пройшли Майдан, вважали це безсоромним, не зважаючи на небезпеку.

Я була восени в Пущі-Водиці (перевіряла, чи повернули Ренату Кузміну його шикарний будинок) - то мене розпирала гордість, коли я пробиралася через бурелом занедбаної території державних дач... Здавалося, наша держава назавжди перегорнула цю сторінку совкових традицій! Аж тут до влади прийшли...нові обличчя.

І перше, що зробив Зеленський після перемоги - ввалив купу державного бабла для створення нових модних інтер'єрів державної президенської дачі, де 5 років ніхто не жив. Ремонт тривав рік і можемо уявити, що Зеленський там все переробив на свій смак за... державні гроші.

Так, ми, постмайданівська влада, були далеко не досконалі, але ми йшли шляхом нової якості влади. А ці так звані "нові обличчя" навпаки - відкат і регрес.

Люди, вас просто обманули, чи як там "зелені" писали на плакатах: "ми їх зробимо". Вони вам, виборці, просто не розшифрували, що "їх" це "вас"...

Тетяна Чорновол