"БІГУС І СУТЕНЕР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БІГУС І СУТЕНЕР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Подивився я нове розслідування Бігус-інфо "Сутенер антимайдану". Тема - автором відомої мульки про повій на Майдані-2014 був особисто Дубінський. І це далеко не межа. За ним водиться ще сотня різних подвигів - які, зауважимо, дуже непогано оплачуються.

Причина появи цього резонансного розслідування очевидна. Дубінський нещодавно видав інфу про те як "чесний розслідувач" Бігус примудрився купити облігацій державної внутрішньої позики (ОДВП) аж на 3 з гаком мільйони грн. А це - набагато вигідніше за просто депозит. І так - спробуйте самі купити ОДВП, багато цікавого дізнаєтеся. Я вже писав - дата заснування контори, що виступила покупцем ОДВП наводить на роздуми, що ОДВП Бігус придбав на гроші отримані за передачки про "свинарчуків". Як то кажуть, свиня підкладена іншому - колись хрюкне тобі.

З передачі Бігуса про Дубінського особисто я не дізнався нічого нового. Я не сумніваюся - те як клепати журналістські фейки, Бігус може розповісти детально. Він сам по таких фейках - профі. Але. Я реально хочу подікувати Денісу Бігусу особисто і всій команді "Бігус-інфо". Одною передачею вони розкрили сутність всіх фейків про "брата Порошенка", про Кононенка і Грановського і чимало іншого. Саме про це багато років кудкудахтав Дубінський. Якщо ж Бігуса звинуватять у брехні, автоматично постане питання: "А зі свинарчуками бігусята часом не збрехали?" Далі починається низка питань про те як клепають свою матеріали Бігус, Дубінський, а з ними - усі інші "палкі розслідувачі".

До речі - мене вразило з яким олімпійським спокоєм Бігус наприкінці передачі знову попросив про донати. Кортіло крикнути: "Чувак, та с твоєю кількістю ОДВП ми в тебе про донати просити мусимо, а не навпаки".

Дубінський вже пообіцяв "атвєтачку". Обіцяє розповісти подальші деталі закупівлі Бігусом ОДВП і деталі тендерних махінацій татка Дениса Бігуса. Чує моє серце - сумно не буде. Черговий сексуальний спаринг школи Жаби і Гадюки особисто я поливлюся з інтересом.

Коли ще дізнаєшся так багато цікавого про палких борців за інтереси гноблених і обидлених?!

Дмитро "Калинчук" Вовнянко