"БІГУС ЗІЗНАВСЯ У БРЕХНІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БІГУС ЗІЗНАВСЯ У БРЕХНІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Оце то так! Бігус визнав що їхнє останнє розслідування про Киву було фейком - і вибачився!

Було так. Спершу "Бігус.Інфо" виклали відео де повідомили, що під час обшуку у Киви було знайдено півмільйони баксів, 1,4 мільйони гривень, багато-багато злитків золота і на біс - портрет Киви в образі Беніто Муссоліні.

У відповідь Кива виклав на телеграмі пост, де пообіцяв що автори матеріалу будуть відповідати за наклеп. Окремо у відео Кива пообіцяв затягати по судах всіх, хто поширював матеріал Бігуса.

Зразу після цього відео розслідування зникло з Ютуба. А трохи пізніше в мережі з'явилося інше відео, де сам Бігус зізнався що вони поширили брехню. Мовляв - ну от сильно вони довірилися джерелу. Ніби це перший у них такий провал за 8 років.

Бреше Бігус - як шовком шиє. Не перший. Вже було таке, що Бігус з Івановою на телебаченні визнавали що оприлюднена ними інформація по Семочку не відповідає дійсності. Тобто - брехня. Це по-перше. По-друге, пригадаємо справу "свинарчуків" яка практично вся базувалася на переписці скинутій кимось - але на яку Бігус вперто відмовлявся давати дамп. Там він джерелу не сильно довірився? Чи відчував свою цілковиту безкарність?

А ще згадаємо ролики Бігуса-Медведчука, де Бігус на чисто своїх припущеннях прив'язував до Медведчука Петра Порошенка. І де тон Бігуса різко змінився на "на нашу думку" і "ми припускаємо", коли адвокати Порошенка на нього вкатили позов у суд. Судяться досі - Бігусу не час розслаблятися. Як він там заявляв адвокатам Порошенка? "Сорян котани?"

Знаєте в чому різниця? Бо Гладковський і Порошенко на Бігуса в суди подають - як лічить європейським політикам. Тому Бігус їх не боїться. А нардеп з ОПЗЖ Кива... я думаю, зрозуміло. До речі, Кива і зараз погрожує відсудити у Бігуса мільйони гривень. Мільйони Бігус має - в ОДВП, обріс після публікації історії "свинарчуків".

От вам і вся принциповість таких "розслідувачів". Кусають тих, хто дозволяє себе кусати. Мені одному ця історія нагадує те, як Зеленський прохав вибачення у Кадирова?