"БІГУС І ЗеСВИНАРЧУК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БІГУС І ЗеСВИНАРЧУК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Бігус – порохобот», - це мабуть найкоротший анекдот в Україні. І от саме тому, що Деніс Бігус дуже критично ставиться до дядька Петра, я наполегливо РЕКОМЕНДУЮ до перегляду його відео про голову АП Руслана Богдана. Що пов’язує екс-юриста Коломойського, Богдана з Сергієм Власенко (Батьківщина) та Ігором Пукшиним (екс-заступником Балоги, голови АП Ющенка)? Які зв’язки має Богдан у Господарському суді Києва – тому самому що виносить карколомні рішення по банку «Приват»? Як пов’язний Богдан із суддями Конституційного суду? Що пов’язує Богдана з Луценком (і Луценко цього не приховує). Які зв'язки у Богдана в Спеціалізований антикорупційній прокуратурі?

ЗЕлепні нам розповідають, що «Вова не дозволить красти?» Ткніть їм в рило розслідуванням, тої самої групи, завдяки якій Зеленський взагалі став президентом (хоч, як на мене – команду Бігуса просто розіграли в темну). Хай вони самі або ставлять під сумнів об’єктивність команди Бігуса, або виправдовують Богдана. Особливо цікавий пасаж – те як Богдан несподівано розбагатів, як раз тоді… коли побував на держслужбі. За Азарова.

Ткніть їм це в рило – і хай повторять про «Вова не дозволить красти» після цього. І так – команда Бігуса ще й продовження готує – як раз про фінансовий бік бурхливої кар’єри Богдана.

PS. Щиро прошу – перепост. Це мусить дійти до кожного. Богдана мусять прозвати «ЗЕсвиначуком».

Дмитро "Калинчук" Вовнянко