"БІЛЬШ ПРАВДИВЕ ПОРІВНЯННЯ" - Николай Ильинов

"БІЛЬШ ПРАВДИВЕ ПОРІВНЯННЯ" - Николай Ильинов

Те, що це презедентське правління буде смішним, очікували всі, і в першу чергу виборці преЗедента, тому він не забуває їх радувати кожним своїм виступом, благо що сценарій є кому писати. Але по законам комедійного жанру, після сказаного жарту, за кадром повинен бути сміх.
От і вчора після сказаного жарту зеленським, що «щоденна кількість хворих перестала зростати настільки стрімко і геометрично, як колись магазин "Рошен" по всій країні", треба було поставити сміх, але вся іронія цього висловлювання в тому, що за 12 років Рошен відкрив 71 магазин в 10 містах, тобто в середньому по 6 магазинів за рік, (для порівняння, в серіалі "Папік", який знимали вже за президентства зеленського, 16 серій), але, як то кажуть, «у страха глаза велики» і ці 71 магазин зеленський порівняв з тим, що, наприклад, за перші 4 дні жовтня померло від COVID 169 людей, за перші 4 дні листопада 618, а за перші 4 дні грудня 877!!!
Загалом, з початку пандемії, померло більше 13 тис людей, це приблизно стільки, скільки загинуло, більше ніж за 6 років, у війні з расією. Оце вже більш правдиве порівняння.